Hon låg med världens första manliga sexrobot – så var det

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
description: (to:storepictures@expressen.se) email: alexandra.algerydh@expressen.se sender: "alexandra algerydh (exp)" alexandra.algerydh@expressen.se

En av de vackra härliga sakerna med sex är ju den personliga kontakten. Men hur skulle det kännas att ligga med någon som inte har en personlighet, någon som faktiskt bara är en docka?

Det är ett svar som länge funnits tillgängligt för de som roar sig med kvinnliga sexdockor. Men nu finns det (äntligen?) en manlig sex-robot och Vogue-skribenten Karley Sciortino har testat den.

I videon förklarar hon precis hur läget ser ut, att män har haft fritt fram att leka med sexdockor i många år men att det varit tabu för kvinnor att göra detsamma.

En av ägarna till företaget som säljer dockorna, Bronwen Keller, berättar att de får in lika många orders på kvinnliga dockor som på manliga. Men de är inte billiga. Priset ligger på närmare 55 000 svenska kronor och då tillkommer extra avgifter för olika tillval som finns tillgängliga. Vill du till exempel ha ett speciellt utseende på huvudet kostar det 8000 dollar (ca 75 000 svenska kronor) extra.