Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det här händer när vi ligger med någon som har för stor penis

Den perfekta penisen är inte för stor, inte för liten utan alldeles laaaagom. 

Tyvärr existerar den perfekta penisen sällan i verkligheten, men det kanske vi ska vara glada för. I alla fall om vi önskar oss en av den större storleken. 

Om du är en person som ligger med penisar så har du säkert fantiserat om en sådan som är skräddarsydd efter just dig. Många av oss har säkert önskat att vår blivande partner/ligg/ragg ska ha en "stor" variant, men i IRL är det inte alltid en succé. 

Sajten Women's Health sökte för ett tag sedan svaret på frågan:
"Kan en penis vara för stor för en vagina?"  

För att besvara den funderingen tog de hjälp av gynekologen Lauren Streicher, som menar att det finns sammanhang där penisar KAN vara för stora för att fungera under vaginalt sex:

– Kvinnor som är lite äldre, och som genomgått klimakteriet, kan ha det svårare med större penisar. Det här beror på ett hormontappet efter klimakteriet gör underlivet torrare. 

 1. via GIPHY

  När det kommer till yngre kvinnor är just det problemet inte lika förekommande, säger Streicher:

  – Kvinnor i 20- och 30-årsåldern har sällan samma problem. Med hjälp av "uppvärmning" och glidmedel så brukar vaginalt sex fungera oavsett storlek på penisen, säger hon. 

  Men ibland säger det stopp, det går bara inte. I det här fallen så ska man vara försiktig och sluta om det börjar göra ont, säger Lauren Streicher till sajten. 

  Med andra ord kan en för stor penis, i kombination med ett underliv som inte är tillräckligt uppvärmd, få tråkiga konsekvenser. 
  Ännu en anledning till att ha längre förspel 😏