Allt du behöver veta om muspruttar (och varför du inte ska skämmas för dem)

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Kanske har du varit med om det på egen hand, eller legat med någon som fått det. 

Tyckte du att det var obekvämt? Då kan det här vara den perfekta artikeln för dig.  

Jag minns första gången det hände mig. Killen jag låg med började skratta. Genom mitt bronze-bruna ansikte kunde man skymta hur mina kinder sakta färgades röda. Jag var 16 år och hade väl läst om de så kallade muspruttarna, men hade ingen egentlig erfarenhet av dem. Förrän nu.

Men vad är egentligen en musprutt? Till och börja med är det ingen prutt över huvudtaget. En prutt, enligt den korrekta definitionen, är gas som dyker upp från hål nummer två och som luktar.  Alla som har någon slags erfarenhet av mus-varianten vet också att denna inte avger någon lukt.

"Musprutten" uppstår när det kommer in luft i slidan, oftast i samband med vaginalt sex tillsammans med en dildo eller penis. Och vad som kommer in, måste någon gång komma ut. Själva "pusten" (som vi numera kan kalla den) är ett resultat av ett lufttryck som uppstått inne i kroppen och som kommer ut i form av ett prutt-ljud. Det är inte heller ovanligt att man mus-pustar en stund efter sexet är färdigt. All luft kommer nämligen inte ut på en gång.