Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

7 personer avslöjar: "Så här visste jag att personen jag dejtade var en fantastisk människa"

Att dejta och hänga med någon du tycker om kan vara jättekul och givande.

Men när vet du helt säkert att det är något mer än bara en liten flirt som pågår? När vet du att personen du dejtar faktiskt är en bra människa som det är värt att satsa på? 🤔

De här sju olika personerna som brittiska Metro har pratat med berättar gärna om sina personliga upplevelser.

Ja, kanske kan de även hjälpa dig i framtiden – eller så känner du igen dig redan nu.

 1. 7. Bex.

  "När jag började dejta min fästman så hade jag en hemsk dag på jobbet och nämnde det i ett mejl till honom.
  Han frågade direkt om jag ville följa med efter jobbet och dricka lite öl med några av hans kompisar.
  Jag kunde knappt tro det för jag brukade få tjata på mitt ex för att få lite tid med honom.
  Hela kvällen sa jag 'tack' och frågade om jag hade förstört hans kväll.
  Tillslut fick vi sätta oss ner med ett glas vin. Han förklarade för mig att det alltid var okej för mig att ringa eller sms:a honom, eller fråga om jag fick följa med. Att han tycker om mig och därmed självklart vill tillbringa tid med mig.

  Det var ett koncept som var främmade för mig då jag aldrig tidigare varit med om det."
 2. 6. Nikki.

  "Min nuvarande kille är jättetrevlig, vilket är en skön omväxling. Han vet att jag blir jättetrött under veckan på grund av mitt jobb, så varje helg försöker han ta med mig till lugna ställen.

  Han gör mat åt mig när jag är trött och frågar om han ska komma och hämta mig, även om han är upptagen och långt borta."
 3. 5. Deborah.

  "En kille jag dejtade släckte alltid alla lampor och ljus samt stängde gardinerna innan han la sig i sängen. Det var då jag fattade. Mitt ex hade alltid bara lämnat alla lampor på och gardinerna uppe så jag vaknade klockan fyra varje morgon."


 4. 4. Qin.

  "En kille jag dejtade i ungefär två månader tog en 30 timmar lång tågresa för att komma och besöka mig i två dagar. Det kommer jag aldrig glömma."
 5. 3. Chris.

  "När hen inte går av tunnelbanan på en station de faktiskt verkligen borde gå av på.
  Alla som tar en massiv omväg (särskilt om tågen är äckliga och skitiga) bara för att få åka några få stationer till tillsammans med en. Det är som att personen håller uppe en skylt med 'rätt person att vara med' i stora bokstäver.

  Än i dag gör min älskling detta med mig."
 6. 2. Ellen.

  "Jag håller fortfarande på att vänja mig med att vara tillsammans med någon som inte skäms över mig.
  Första gången jag träffade hans kompisar så blev jag väldigt förvånad. I en tidigare relation var jag tillsammans med en man i två år, utan att träffa några av hans vänner.
  Men när min nye kille frågade om jag ville bli hans tjej i stället för att bara 'hänga' med mig så blev jag på riktigt chockad.
  Annars så är det alla de små sakerna i vardagen. Han gör te till mig. Han låter mig sova över hos honom och han ger mig en t-shirt som jag kan sova i. Han gör mat till mig, vilket är en stor omväxling från tidigare relationer jag varit i.

  Han skrattar åt mina skämt. Han bryr sig om mitt välmående och frågar alltid hur jag mår. Han gjorde en födelsesdagspresent till mig som passade min humor perfekt.
  Jag känner mig som en adoptivhund som tidigare bara bott i otrygga hem och som nu blir chockad över att bli omhändertagen och älskad.

  Att hålla på att lära sig att jag kan vara tillsammans med någon som jag kan lita på och som inte skäms över mig, är jättekonstigt. Men det är även helt fantastiskt."
 7. 1. Tom.

  "Han gör mat till mig utan att förvänta sig att jag ska ta disken. Jag är en riktig skata och ger honom små gulliga saker.
  Han är aldrig irriterad när jag väcker honom två timmar innan han behöver gå upp.
  Han gnäller inte om jag vill hänga med mina kompisar, utan honom.
  Senare i år har jag planerat att fria till honom."