Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

12 personer avslöjar: Så här illa gick det när jag hade sex med en stor penis

Alla snoppar är olika och det är okej! Men vissa kan vara skrämmande stora.

Men inte säger du väl nej till en utmaning? Det kanske du borde göra... i alla fall om vi ska lyssna på de här personerna som var lite för envisa.

Tack till Buzzfeed sin community som delat med sig av dessa roliga och fruktansvärda berättelser.

Kom ihåg! Använd glidmedel och värm upp ordentligt innan du väljer att få i dig en stor snopp. Gör det ont? SLUTA!

Ta lärdom av dessa erkännanden.

 1. 12. Skitigt.

  "Jag traff en kille från dejtingappen Grindr och han hade den största penisen jag någonsin sett. Han fick ta sin snopp ur min rumpa för att det gjorde för ont.
  Plötsligt sa han "jävlar vad du har geggat till det".
  Det såg ut som tre kilo köttgryta och snabbt därefter dök stanken upp. Han började spy över hela min rygg och det rann ner i mitt hår, ögon, hans säng och på golvet.
  Hans syster knackade på dörren och undrade om allt var okej. Han sprang in på badrummet medan jag stod kvar och försökte ta på mig alla kläder, full av spya och bajs.
  Min värdighet lämnade jag kvar hemma hos honom." – DutchMN.
 2. 11. Den blodiga avsugningen.

  "Jag bjöd över en kille på en avsugning. Han drog fram den och han hade exakt vad jag trånade efter: den var tjockare än min handled och minst 20 centimeter! Jag började suga av honom och efter ett tag började han munknulla mig. Han tog ut penisen från min mun och den var dränkt i mitt blod! Han hade bokstavligttalat tagit sönder min hals. Men jag är inte en mes för det!" – h20junkie.
 3. 10. Pringles-penisen.

  "Jag dejtade en kille när jag gick på universitetet. Ingen av oss gillade att vara under, så vi slog vad: Den av oss som hade störst penis skulle få vara överst.
  Det kändes bra för jag trodde jag skulle vinna, men jag var nog lite kaxig...
  Jag tappade talförmågan när han drog fram ett stort PRINGLESRÖR.
  Men jag vägrade ge upp och höll ut. Det var fruktansvärt obehagligt.
  Nästa dag blev jag sen till min lektion då det gjorde så ont att gå..." – Matthewh4c7ff6ada.
 4. 9. Den ömma vaginan.

  "Jag och min dejt hade sex i bilen. Det var mörkt ute så jag kunde inte se hur stor hans snopp var. Han började pressa in den och jag svär – det kändes som att han försökte få in hela sin hand.
  Några minuter senare kollade jag ner och upptäckte något på hans vita tröja.
  Han slog på lampan och vi såg att hela hans tröja var full av blod.
  Det var även ett stort blodigt handavtryck på baksätet. Han hoppade till och sprang ur bilen. Jag körde till närmaste bensinmack och försökte få mina säten rena.
  Min vagina var öm i flera dagar efterår." -
 5. 8. Penisvärk.

  "Första killen jag sög av hade en stor penis, både i längd och omfång. Jag hade tandställning då och tvekade lite, men han sa det var okej. Vi tog det långsamt, men det slutade med två blodiga ränder längs med hans penis, exakt där jag hade haft två trådar som stod ut.
  Än i dag undrar jag om han har kvar några ärr." – d4b4a.

 6. 7. Handavtrycket.

  "Jag var med killen jag dejtade och trodde vi var själva hemma. Hans kuk var gigantisk men jag gjorde mitt bästa. Precis när vi var klara med sexet kom hans pappa och började prata med mina föräldrar som var i rummet bredvid.
  De bad oss komma dit så vi försökte göra oss i ordning. Det var då vi märkte att han hade ett blodigt handavtryck på hans t-shirt och på mitt ansikte." – Mistakeshavebeenmade.
 7. 6. Tampongen.

  "Jag var jättekåt och körde 45 minuter för att träffa mitt ex. Nästan morgon insåg jag att jag inte hade tagit ut min tampong innan. Hans snopp var så stor att den hade tryckt tampongen för långt upp och jag fick inte ur den. Efter 30 minuter gav jag upp och ringde killen och bad om hjälp.
  Jag åkte till hans jobb, låste dörren, drog fram några plasthandskar och en handduk, la mig på skrivbordet och särade på benen så han kunde dra ut den. Det tog 15 minuter för honom att få ut den." – Lauront.
 8. 5. En riktig munfull.

  "Min käke gick ur led när jag sög av en kille med stor kuk." – Lesliez4b5055b7b.
 9. 4. "Som en förlossning"

  "Jag åkte hem med en kille, han visade sig ha den största penisen jag NÅGONSIN sett.
  I stället för att fega ur tog jag tag i glidmedlet och försökte få in den. Jag har dyspareuni, en sjukdom som gör sex smärtsamt. Hans kuk rev upp hela nedre delen av min vagina, typ samma sak som kan hända under en förlossning.
  Jag fick göra en episiotomi, alltså sy igen hela området från vaginan till analen." – Catfuneral.
 10. 3. Massakern.

  "För några år sedan mötte jag upp en kille ute på ett sädesfält. Hans snopp var nästan 22 centimeter lång och väldigt grov. Ingen av oss hade kondomer eller glidmedel, så vi använde bara lite saliv. Det var dumt av oss. Några minuter senare var han klar och drog sig ur mig.
  Det var när det rann blod och sperma ur mig som jag fattade att något var fel. Vi hade inga handdukar så han fick torka av sig med mina trosor.
  Han åkte sedan till jobbet och jag åkte för att handla nya shorts.

  När jag kom hem sa mamma att hon tyckte de var snygga😇." – Alecsandyr.
 11. 2. Kräkfesten.

  "Min kompis gjorde en avsugning på en kille som var så stor att hon på riktigt kräkte upp ALLA drinkar hon hade haft den kvällen – rakt på honom. Det startade en kedjereaktion som ledde till att de både tillbringade resten av natten på toan." – Sherri Thomas, Facebook.
 12. 1. Handduken.

  "Mitt sex och jag hade sex i missionären. Jag skulle byta vinkel på mina höfter och lyckades göra det exakt när han stötte extra hårt framåt. Det förstörte min bäckenbotten och jag började blöda. Det hela utspelade sig hemma hos min mormor. Jag fick panik och tog en handduk kring höfterna, sprang ut och berättade för henne. Hennes reaktion? 'Varför tog du den fina handduken?!'" – kourtnip.