Tyckte du att din senaste semester var härlig? Dessa ungdomar besöker 5-stjärniga hotell på löpande band. Foto: InstagramTyckte du att din senaste semester var härlig? Dessa ungdomar besöker 5-stjärniga hotell på löpande band. Foto: Instagram
Tyckte du att din senaste semester var härlig? Dessa ungdomar besöker 5-stjärniga hotell på löpande band. Foto: Instagram
Att posera i en Rolls Royce tillhör vardagen. Foto: InstagramAtt posera i en Rolls Royce tillhör vardagen. Foto: Instagram
Att posera i en Rolls Royce tillhör vardagen. Foto: Instagram

Se bilderna från ungdomarnas vansinniga liv i lyx

Publicerad

På Instagram visar ungdomarna upp sitt makalösa lyxliv.

Privatplan, dyra hotell och lyxbilar är bara vardagsmat för de rika kidsen från Budapest.

Valet i Ungern har den senaste tiden fått stor uppmärksamhet, där premiärminister Viktor Orbáns högerpopulistiska parti Fidesz till sist gick segrande

Men i en annan del av huvudstaden Budapest lever ungdomarna otroliga lyxliv, med Dom Perignon, privatplan och lyxbilar.

https://www.instagram.com/p/BhY-x3vl_ha/?hl=sv

Det är Instagramkontot Rich Kids Budapest, som visar upp överklassens sanslösa livsstilar till 12 000 följares avundsjuka och stora nöje.

https://www.instagram.com/p/BhJr6aSFDWX/?hl=sv

Många av de som syns på kontot antas leva av sina föräldrars tillgångar, skriver Daily Mail

https://www.instagram.com/p/Bgy1FBAl9g5/?hl=sv

Vilka som egentligen står bakom publiceringarna är oklart, men Rich Kids Budapest är bara ett av många konton på Instagram som gör likadant. Expressen har tidigare skrivit om Rich Kids of Istanbul.

https://www.instagram.com/p/BfbGAaJFRfG/?hl=sv&taken-by=richkidsbudapest
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag