Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paret friade till varandra – på exakt samma sätt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Vilken lycka!
Foto: Instagram/torimonaco
<3 <3 <3
Foto: Twitter/@33_Syd

Hur stor är sannolikheten att ett par planerar att fria samtidigt och på samma sätt?

Det var precis vad som hände när Tori och Berkley hade en fråga att ställa till varandra, skriver Buzzfeed.

Detta är romantik på hög nivå – se filmen från frieriet längre ner i artikeln!

Tori Monaco och Berkley Cade förstod snabbt att de hade hittat rätt när de började höras. Tori såg en framtid tillsammans med Berkley direkt.

– Vi är varandras första samkönade förhållande, så vi blev förvånade över vår förmåga att klicka med varandra och hitta den lycka vi hade letat efter, säger hon till Buzzfeed.

https://www.instagram.com/p/BdJ5BssD_Mk/?taken-by=torimonaco

För fyra månader sen hörde Berkley av sig till Toris bästa vän för att köpa en vigselring. Tillsammans hittade de den perfekta och planen var i rullning.

Berkley började planera hur hon skulle fria till sin älskade. Med hjälp av sin mamma Kristy kom hon fram till att det bästa tillfället skulle vara när de hälsar på Toris familj i Washington.

När?

Mitt under en omgång "Pictionary".

I samma veva hör Tori också av sig till Berkleys mamma Kristy – och avslöjar att hon planerar att fria samtidigt, på samma sätt.

– Kristy sa att hon redan planerar en rolig spelkväll, och att jag kunde göra det då utan att Berkley skulle bli misstänksam, säger Tori.

– Jag sa "bra, jag skulle kunna väva in det i charader", varpå hon sa "vad sägs om Pictionary?".

Smart, Kristy.

Först gick Tori ner på ett knä.

Foto: Twitter/@33_Syd

Då hämtar en paff Berkley något hon gömt undan...

Foto: Twitter/@33_Syd

Dubbelfrieri!

Foto: Twitter/@33_Syd

– När hon började rita bilden och hennes händer började skaka och tog så lång tid på sig att rita slog mitt hjärta hårt i tron om att hon skulle fria, säger Tori till Buzzfeed.

– Hur var det möjligt att hon också skulle fria? När jag gick ner på knä och friade och hon blev helt stum tänkte jag att jag skulle hålla ett tal och att hon skulle säga ja, men i stället plockade hon fram en egen ring. Jag skrattade åt sammanträffandet, grät glädjetårar och var otroligt förvånad att något så perfekt hände mig.

Här kan du se hela frieriet: 

https://twitter.com/33_Syd/status/962550254078902272?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fstephaniemcneal%2Fdouble-proposals

Grattis till de nyförlovade! Bröllopet väntas bli i september 2019.

https://www.instagram.com/p/BfTdaX0nRJb/?taken-by=expressen