Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Våldtäktsmannen gav sig på tjejen med svart bälte i karate: "Han har mer ont än jag i dag"

Taela Davis, 25, gick nära sitt hem och det var ljust ute. Då överfölls hon bakifrån av en man som började slå henne och slita av henne kläderna.

Då försvarade hon sig precis som hon blivit upplärd att göra. Taela har svart bälte i karate.

– Jag slog honom i ansiktet. Sedan knäade jag honom i skrevet, i revbenen och så skallade jag honom. Han har nog mer ont än jag i dag, säger hon till Channel 9 News.

Taela Davis berättelse sprids nu efter att hon publicerat sin berättelse på Facebook. Hon visar också bilder på sin blåslagna kropp och uppmanar kvinnor att lära sig att försvara sig.

Hon hörde inte mannen smyga fram mot henne eftersom hon hade hörlurar i öronen. Han slängde ned henne till marken och höll fast henne mot marken så hårt att hennes revben knäcktes. Han försökte därefter få in sina händer under hennes kläder.

Då bestämde sig Taela, säger hon till Daily Mail, för att inte bli en kvinna i statistiken över kvinnor som utsatts för våld från män.

Eftersom Taela tränat karate i 15 år och har svart bälte, så visste hon hur hon skulle slå tillbaka med full kraft.

Hon lyckades få ett ben fritt och sparkade till mannen. Han slog tillbaka, men efter att Taela slagit honom i ansiktet, knäat honom i skrevet samt i revbenen, och till sist skallat honom, så kom hon fri. Samtidigt kom vittnen som hört hennes skrik till platsen.

– Låt era flickor träna kampsport och självförsvar, ni kommer inte att ångra er, uppmanar hon nu på Facebook.


  1. Här är Taelas Facebook-post om överfallet

  2. Här berättar hon för Channel 9 News

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!