Mark reste 160 mil för att träffa nioåringen. Foto: Orlando PoliceMark reste 160 mil för att träffa nioåringen. Foto: Orlando Police
Mark reste 160 mil för att träffa nioåringen.  Foto: Orlando Police
Mark tillsammans med sin fru. Foto: FacebookMark tillsammans med sin fru. Foto: Facebook
Mark tillsammans med sin fru.  Foto: Facebook

Tvåbarnspappan reste över 160 mil – ville ha sex med 9-årig flicka

Publicerad

Mark Andrew Nichols, 64, kom genom en hemsida i kontakt med en 9-årig flicka. 

Efter att ha förklarat i detalj vad han vill göra med barnet sexuellt – reste han över 160 mil för att träffa henne. 

– Jag kommer att vara extremt respektfull, skriver han. 

64-åriga Mark Andrew Nichols, från Texas i USA, kom genom en hemsida i kontakt med en nioårig flicka och hennes föräldrar, skriver Daily Mail

Pappan till flickan förklarade att han och hans fru försökte få in dottern i modellbranschen och frågade Mark på vilket sätt han var intresserad av flickan. 

Mark, som är gift och har två barn, svarade: 

– När du frågar om intressen, menar du generellt? Eller sexuellt?

Därefter avslöjade 64-åringen att han var "fascinerad" av incest och att det var något som gjorde honom "extremt kåt". 

– Jag vill besöka er alla. Jag är intresserad av att ha sex med barnet och barnets mamma. Jag är öppen för att leka lite även med dig om du är intresserad. Om du inte är det, är det okej, skriver Mark till pappan. 

64-åriga Mark. Foto: Privat

Mark berättade han att han ville ha sex med nioåringen – men att han först ville försäkra sig om att föräldrarna var "bekväma" med det. 

Till pappan skriver han: 

– Jag kanske skulle vilja titta på dig när du har sex med barnet. När du tar på henne och får henne att känna sig trygg. Därefter ha sex med henne själv. Skulle barnet vilja titta på mig och mamman när vi är tillsammans?

– Jag vill vara respektfull och ge er alla en rolig, säker erfarenhet, tillägger han. 

Mark skickade även flera mejl och sms till flickan själv. 

Oväntat möte

Till slut bestämdes en träff, och 64-åringen reste över 160 mil från sitt hem i Texas till Orlando i Florida. 

Men när han kom fram till deras avsagda mötesplats, lördagen den 7 oktober, var det inte familjen som välkomnade honom. 

I stället anhölls han av polisen. 

Mark hade ingen aning om vad som väntade honom. Foto: Orlando Police

Falska konton 

Polisen hade nämligen skapat tre falska konton på en hemsida – en för "pappan", en för "mamman", och en för den "9-åriga flickan" – och på så vis kommit i kontakt med Mark. 

Kontona var medvetet utformade för att locka till sig potentiella sexförbrytare. 

Mark uppger att han aldrig har rört sina egna barn. Foto: Orlando Police

I chatten med Mark frågade även polisen om han någonsin hade "rört sina egna barn", varpå pappan svarade att han hade "uppskattat" att bada med sin egen dotter – men att han, "på den tiden", valt att inte göra något. 

Nu har Mark åtalats för sitt brott och sitter för närvarande häktad. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag