Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tre män överföll 15-åriga kampsporttjejen – det skulle de aldrig ha gjort

De tre männen körde ikapp den cyklande 15-åriga flickan på en moped. De välte henne av cykeln och försökte börja dra av henne kläderna.

Men hon slog tillbaka. Med alla sina kunskaper i kampsporterna hon tränat i flera år hemma i Danmark, skriver Lokalavisen Egedal.

Det var vid den här busshållplatsen i Ølstykke i Danmark som de tre männen kom ikapp den 15-åriga flickan, som var på väg hem på cykel.

De spärrade vägen för henne. När hon bad dem flytta sig klev de av mopeden och knuffade av flickan från hennes cykel. De började dra och slita i hennes jacka och försökte få in sina händer under hennes kläder.

    LÄS MER: Han slet in kvinnan i ett buskage – så här såg han ut efter att hon slog tillbaka

Kvinnan har i förhören sagt att när hon insåg att överfallet var sexuellt, så bestämde hon sig för att slå tillbaka, skriver Lokalavisen Egedal.

Eftersom hon tränat kampsport i många år visste hon hur hon skulle göra. Först gav hon en av gärningsmännen en rejäl spark i bröstet. Den får honom att falla ihop och avbryta överfallet. Mannen som suttit kvar på mopeden medan de andra förgripit sig på flickan kliver då av för att hoppa på henne. Han får då en rejäl spark i huvudet och slås ned till marken.

Efter att hon slagit ned de tre männen klev hon tillbaka upp på cykeln och åkte hem.

Polisen efterlyser nu vittnen till händelsen, som ägde rum på söndagskvällen. De tre männen beskrivs som mörka, talande danska med brytning. Två av dem är 20-25 år och en 16 år. Alla var över 180 centimeter långa och alla tre bar dunjackor.

Henrik Duus vid polisen på Nordsjälland, säger till Lokalavisen:

– Det är upp till var och en att värdera situationen den situation de hamnar i, men i det här fallet får jag tillstå att flickan haft skinn på näsan.