Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Småbarnsmamman nekades att använda flygplanstoaletten – tvingades kissa i en mugg

Småbarnsmamman Nicole var med om den mest förnedrande flygupplevelsen i sitt liv – när hon nekades att använda toaletten ombord.

Istället tvingades hon att uträtta sina behov i en liten kopp.

Servicen på det amerikanska flygbolaget United Airlines har inte fått lovord den senaste tiden och nu kommer uppgifter om ännu en incident.

Tvåbarnsmamman Nicole Harper är extremt upprörd över hur hon blev behandlad på ett av företagets flygplan nyligen.

När Nicole, som lider av en överaktiv blåsa, skulle besöka planets toalett vägrade flygvärdinnan att släppa fram henne efter att kaptenen varnat för turbulens.

– Hon sa till mig väldigt otrevligt att jag inte fick lämna min plats, säger Nicole till CBS News.

Trots att Nicole förklarade situationen gav flygvärdinnan inte med sig och till slut tvingades hon att be om en kopp att kissa i.

Med hjälp av sin man fyllde hon sedan två små koppar. Då kom flygvärdinnan tillbaka igen, för att säga åt henne att gå och tömma dem – inne på toaletten.
– Hon tillrättavisade mig och var väldigt nedsättande när andra passagerare lyssnade, säger Nicole.

United Airlines hävdar att det inte gått till på det sätt som Nicole beskrivit det och i ett uttalande säger företaget att ingen personal ombord på planet ska ha sagt åt henne att kissa i en mugg. De har nu hört av sig till henne i hopp om att reda ut händelsen.