Skräcksynen: Var ute på en promenad i skogen – då hittade han en man fastspikad i ett träd

Publicerad

Det var under en helt vanlig promenad som en man hörde ett ljud ifrån skogen.

Då hittade han mannen som hade spikar i sina händer.

En man från New Mexico hittades fastspikad i ett träd. Det rapporterar bland annat Daily Mail, efter att polisen släppte en film på när mannen hittades.

I videon får vi se hur en polis tas till platsen där en man hänger fastspikad till ett träd.

Mannen, som hittades av en slump, var vid liv och hade fruktansvärda smärtor.

– Hej, vad är det som har hänt? Läkare är på väg, hör vi polisen säga i klippet.

Mannen i trädet ville till att börja med inte avslöja sitt namn, men avslöjade några detaljer.

– Är det fortfarande någon här i närheten som kan skada dig, säger polisen. 

– Två män, två män försökte döda mig, svarar mannen.

Fastighetsaffär som gått fel

Senare så pratade offret, Jose Duran, med journalister och berättade att han var inblandad i en fastighetsaffär som spårat ur och att de två männen var utsända av någon för att skrämma honom.

Räddningspersonalen fick till slut loss honom från trädet. Händerna lindades om och han fick hjälp att ta sig från platsen.

Polisen har ännu inte gripit någon av de inblandade.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag