Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Petter tog bilden inne på McDonalds – detaljen fick personalen att hota med polisen

Den som går in på McDonalds, Burger King eller någon annan snabbmatrestaurang kan förvänta sig att det ska vara skinande rent.

När Petter besökte Donkenrestaurangen såg han förödelsen bakom disken och blev han så upprörd att han tog en bild.

Då hotade personalen att ringa polisen, skriver Dagbladet.

 1. Petter Christensen från Oslo hade besökt festivalen Slottsfjell och kom med några vänner till McDonald's i Tønsberg för att få lite nattmat runt 4 på lördagsmorgonen.


  Golvet flöt av sopor och hamburgare

  Eftersom restaurangen är stängd nattetid, funkade den som ett gatukök. Det var släckt bakom disken, men Petter kunde ana att allt inte stod rätt till:

  – Golvet flöt av sopor och gamla hamburgare, berättade Petter Christensen för Tönsbergs Blad. Men vi stod kvar i kön, för vi var ju hungriga.

  Så Petter tog upp mobilen och plåtade. Det skulle han inte ha gjort. För han blev hindrad av en anställd från att ta fler bilder. För den stora detaljen att det såg förskräckligt ut på golvet skulle inte vara bra för restaurangens rykte.

  – Hon sa att jag inte skulle inte lägga mig i deras arbete. Hon försöke säga att det såg värre ut än det var, men att det var en onormal situation, på grund av festivalen. Man kan tycka att McDonald's borde veta att det var festival, det är ju inte första gången den arrangeras.

  Han frågade då varför de inte var fler på McDonald's och fick svaret att det inte var nödvändigt.

  Restaurangchefen Anders Spiten erkänner att det var skräp på golvet, men anser inte att det äventyrade säkerheten eller hygienen på restaurangen.

  – Det var bara tio minuter till stängning, så vi tyckte inte att det var nödvändigt att stänga och städa.