Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu erkänner McDonald's i ny video: Därför ser din burgare inte ut som i reklamen

file - this tuesday, jan. 21, 2014, file photo showsa mcdonald's big mac sandwich at a mcdonald's restaurant in robinson township, pa. the worldís biggest hamburger chain is confronting unappetizing questions as part of a u.s. campaign to beat back perceptions that it serves frankenfood. the company has run similar campaigns in canada and australia and said monday, oct. 13, 2014, itís bringing the effort to its flagship market. (ap photo/gene j. puskar, file) publicerad text:
Foto: Gene J. Puskar / AP

Alla som har ätit på McDonald's har tänkt det här någon gång: Nej, den här burgaren såg minsann inte alls ut som i reklamen eller på bilderna inne i restaurangen.

Nu visar snabbmatsjätten varför det är så. I en ny video avslöjar de knepen som får reklambilderna att se ut som något annat än verkligheten, rapporterar BT.

Det är i en video som lagts ut på McDonald's danska Facebooksida som reklamknepen avslöjas.

– Det är ju för att det ska gå snabbt inne på restaurangen och i reklamstudeion har vi tid och vända och vrida på varje salladsblad, säger Facebooks danska brand manager Dorte Stine Jensen i klippet.

Du får också se hur en food stylist arbetar. Det är en person som har till enda uppgift att få burgarna att se extra läckra ut och göra så att alla ingredienser är synliga på bilderna.

När bilderna är klara blir de dessutom behandlade i Photoshop för att få ännu bättre utseende.