Allt gick fel under krokodilshowen. Foto: Youtube/ViralHogAllt gick fel under krokodilshowen. Foto: Youtube/ViralHog
Allt gick fel under krokodilshowen. Foto: Youtube/ViralHog
Efteråt glider krokodilen tillbaka ner i vattnet – och mannen ligger kvar. Foto: Youtube/ViralHogEfteråt glider krokodilen tillbaka ner i vattnet – och mannen ligger kvar. Foto: Youtube/ViralHog
Efteråt glider krokodilen tillbaka ner i vattnet – och mannen ligger kvar. Foto: Youtube/ViralHog

Mannen stoppar in huvudet i krokodilens gap – då smäller det till

Publicerad

Om du någonsin har funderat på att stoppa in huvudet i en krokodils mun – tänk om.

En man i Thailand fick nyligen erfara att det är allt annat än en bra idé att utmana ödet på just det sättet.

Den obehagliga händelsen fångades på film. Känsliga tittare varnas för otäcka bilder.

De läskiga bilderna visar ögonblicket då en djurskötare stoppar in huvudet i krokodilens mun, skriver Daily Mail.

Berömda krokodilshower

Thailand är berömt för sina krokodilshower. Den här händelsen utspelades på paradisön Koh Samui förra söndagen – och lämnade publiken i skräck.

Här inleds showen.Foto: Youtube/ViralHog

Allt gick snett

I början av videon verkar det som att allt går enligt planerna för djurskötaren. Han står på knä någon meter från besten och viftar med ett par träpinnar i dess gap. Han böjer sig sedan fram och placerar huvudet mellan dess käftar. Tiden verkar dras ut och gå i slow-motion – sedan händer det obehagliga.

Här placerar djurskötaren sitt huvud i krokodilens gap.Foto: Youtube/ViralHog

Käftarna smäller igen

Plötsligt slår krokodilen igen sina kraftfulla käkar runt mannens huvud. Den skakar om honom i några sekunder innan den släpper taget och glider bakåt ner i vattnet. Mannen ligger kvar på marken – skadad men vid liv.

Krokodilen glider ner i vattnet samtidigt som djurskötaren ligger kvar på marken.Foto: Youtube/ViralHog

Varning för otäcka bilder!

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag