Mannen stoppade in sin penis i viktskivan.Mannen stoppade in sin penis i viktskivan.
Mannen stoppade in sin penis i viktskivan.
Brankåren tvingades rycka ut. Foto: Feuerwehr WormsBrankåren tvingades rycka ut. Foto: Feuerwehr Worms
Brankåren tvingades rycka ut. Foto: Feuerwehr Worms

Mannen stoppade in sin penis i viktskivan, och nej – det skulle han verkligen inte ha gjort

Publicerad

Man kan göra många roliga saker med en penis. 

Att stoppa den i en träningsviktskiva är inte av dem. 

Under fredagsmorgonen fick den tyska brandkåren i Worms, Tyskland, ett lite annorlunda larmsamtal, skriver VG.

En man hade nämligen fört in sin penis i hålet på en 2,5 kilo tung viktskiva – och kom inte loss. 

Inte ens sjukhuspersonalen hade lyckats att separera hans penis från viktskivan. 

Mannen fick sövas och först efter tre timmar fick brandmännen loss honom – bland annat med hjälp av en vinkelslip. 

– Var snälla och härma inte denna övning, varnar brandmännen på sin Facebooksida. 

https://www.facebook.com/166154633891507/photos/a.166712883835682.1073741829.166154633891507/277056999467936/?type=3&theater

Inte första gången 

Det här är inte första fallet där en man har fört in sin penis i ett hål han sedan har fastnat i. 

I november förra året fick ett sjukhus i Sydafrika besök av en 28-årig man som – i sällskap av sin mamma – kom in med akuta smärtor i sina nedre regioner. 

Fyra timmar tidigare hade mannen trätt sin vigselring på sin penis och börjat onanera, ett tips han hade fått av sina vänner. 

Efter en utdragen operation lyckades läkare till slut att få bort vigselringen – genom att sticka hål på penisen och tömma ut blodet ur ollonet. 

En månad senare hade mannen inga bestående skador efter onanisessionen.

Penisen dog

En annan man fick däremot erfara ett mer tragiskt utfall. 

Mannen, som var från Honduras, hade använt en plastflaska som sexleksak, men på något sätt fastnat. Eftersom han tyckte situationen var så pinsam, sökte han inte hjälp på en gång.

Det var först fyra dagar senare, när penisen var alldeles svart och hade börjat ruttna, som han inte hade något annat val än att åka till sjukhuset. 

Men då var det försent. 

Penisen var död och läkarna hade inget annat val än att amputera bort den. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag