Man greps efter att ha vägt sin penis i en självscanning-kassa

Publicerad

Om man ska åka fast i en matbutik är det bra om man har riktigt bra skäl för det. 

En längtan efter att blotta sitt kön räknas inte som ett sådant.

Ni vet hur jobbigt det kan vara när man ska scanna varor i en do-it-yourself-kassa;

Man lägger några tomater på packningsytan – Apparaten börjar tjuta.

Man blippar in en mjölk – Sedan fuckar scannern upp sig och slutar fungera. 

Man lägger sin penis på vågen och sedan så kommer det ett butiksbiträde som säger att det man sysslar med är förbjudet. 
Ja, livet som blottare är inte lätt. Det fick 31-åriga Christian Fisher lära sig när han gjorde just det här på matbutiken Quality Food Center market i Seattle.

Enligt butiksbiträdet kallade mannen på henne efter att han ha slängt upp sitt könsorgan på vågen. När hon kom fram till hans kassa frågade han om hon kunde "hjälpa" honom. Som du säkert redan listat ut ville inte den här mannen ha hjälp med något – han ville bara utsätta en kvinna för sexuella trakasserier. 

Kort efter händelsen ägt rum kom polisen till platsen och förde bort honom från matbutiken.
Men gissa vad som hände några timmar senare? Jo, blottaren KOM TILLBAKA.
Hans vilja att förolämpa en kvinna var för stark för att tyglas. 

Än en gång fick polisen komma och gripa den 31-åriga blottaren, som numera är anmäld för trakasserier och "indecent exposure" efter att ha exponerat sitt kön.

Om han inte döms sätter vi vårt hopp på karman. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag