Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mammans berättelse om dotterns självmord rörde TV4-programledaren till tårar

Det blev en känslosam stund i måndagens Nyhetsmorgon när Maria Rengman Nilsson gästade studion. Ämnet var ungas självmord och Maria berättade om sin dotter, Josefina, som för tio år sedan bara 14 år gammal tog livet av sig.

Josefina hade mått dåligt en längre tid och det eskalerade i samband med att hon utsattes för mobbing av eleverna på hennes skola. Det var Josefinas lillasyster, då elva år gammal, som hittade sin storasyster livlös i en snara.

Under programmet som leddes av Tilde De Paula och Peter Jihde var även psykologen Jenny Klefbom inbjuden för att prata om hur vi kan göra för att förhindra ungas självmord.

Marias historia om sin dotter träffade hårt och man kunde se att alla i studion var väldigt medtagna av det de fick höra. Inte minst Tilde som med tårar i ögonen försökte leda programmet vidare.