Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Liam från Sundsvall försov sig till jobbet – vaknade av att chefen stod i sovrummet

Att försova sig och komma sent till jobbet med svansen mellan benen kan vara ångestframkallande och pinsamt. Ta det gånger hundra så kanske du fångar känslan som Liam Pinelake från Sundsvall fick uppleva häromdagen. 

Han vaknade nämligen av att sin chef klampade in för att kolla läget. 

– Jag har aldrig någonsin flugit upp ur sängen så fort, säger han. 

Liam Pinelake är 22 år och jobbar inom äldrevården i Sundsvall. Natten mot onsdagen sov han inget vidare och på morgonen vaknade han inte trots att klockan ringde.

– Jag vaknade inte av larmen och inte heller av flickvännen som försökte väcka mig. När hon inte fick upp mig orkade hon inte mer utan gick till jobbet, säger han.

En ovetande Liam, som borde varit på jobbet redan klockan sju, sov vidare en stund till. Tio i åtta blev han väckt och fick sig en ordentlig överraskning. 

– Plötsligt stod chefen där i sovrummet och jag vaknade upp med en chock.

Det visade sig att chefen åkt hem till Liam, knackat på och ropat i brevinkastet. När det inte hjälpte tog hon sig till Liams flickväns jobb. Hon fick nycklarna, åkte tillbaka och klev sedan in i lägenheten där Liam låg.

 1. På Facebook har han kort berättat om sin upplevelse.

  Efter uppvaknandet följde en något stel bilresa till jobbet tillsammans med chefen. Men några ord byttes i alla fall på vägen. 

  – Hon sa något i stil med att det gäller att gå upp ur sängen i stället för att snooza i fortsättningen. Det är bra krut i min chef och hon accepterar inte att man kommer så sent.

  Samtidigt fick sig kollegerna på jobbet ett gott skratt.

  – De har jävlats ganska mycket med mig och man kan väl säga att jag blev väldigt påmind om det igår.

  I fortsättningen blir det andra bullar, och kanske lite nya rutiner.

  – Jag får försöka att gå och lägga mig tidigare och försöka somna, för jag vågar absolut inte komma för sent igen, säger Liam.