Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon har varit förälskad i en tågstation i 36 år – nu har de gift sig

Ända sedan Carol var en liten flicka har hon varit kär i en tågstation.

Nu har de äntligen gift sig med varandra.

Carol Santa Fe, en 45-årig kvinna från Kalifornien, har nu gift sig.

Med den tågstation hon varit kär i de senaste 36 åren. Varje dag har hon åkt 45 minuter med buss för att tillbringa så mycket tid med byggnaden som möjligt.

Det rapporterar bland annat Mirror och Extrabladet.

Det var inte förän Carol var 40 år gammal som hon upptäckte varför hon känner som hon gör. Det var då hon googlade "jag är kär i en byggnad" för första gången.

– Jag är gift med Santa Fe tågstation, hon heter Deirdra. Vi inledde vår relation 2011, men jag har varit kär i stationen sedan jag var en liten flicka, säger hon.

Carol säger att hon har så kallad "psykisk sex" med byggnaden och att hon identifierar sig som en objektofil, en form av sexuell parafili där man är sexuellt och känslomässigt attraherad av livlösa objekter och strukturer.

 1. Giftermålet är inte juridiskt bindande, men hon säger att de är väldigt lyckliga ändå.

  – Jag stod där och sa att jag tar henne som min partner. Det var den bästa dagen i våra liv.

  Carol har bott i Kalifornien sedan hon var tre år gammal och hon är säker på att byggnaden är hennes stora kärlek, även om hon haft en relation med en man tidigare.

 2. Varje dag åker hon 45 minuter för att träffa henne.

  – Jag försöker säga "hej" så diskret som möjligt, så ingen hör mig.

  – Det finns en mer privat del där två väggar möter varandra. Jag brukar gå dit för att röra henne och jag lutar mig mot henne, med kläderna på. Då känns det som att hon håller om mig och kysser mig.

  Efter att hennes förra relation tog slut efter 18 månader, kändes det enligt Carol underbar att bli tillsammans med någon som aldrig kommer lämna henne.

   – Jag älskar henne så mycket, hon är så romantisk. Vi har inte fysisk sex på stationen, jag vill vara respektfull mot andra runtom. Men jag har sex med henne i mina tankar när jag står här, berättar Carol.

  – Särskilt när tågen rusar motorerna, det gör mig upphetsad.