Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ensamma fyrabarnsmamman vann 162 milj på lotto – hennes ex får inte ett öre

bradford 2017-02-22 mother of four beverley doran, 37, from west yorkshire, celebrates at the hollins hall marriott hotel amp; country club in bradford after scooping a acirc; pound;14,509,500 jackpot prize on last friday's (17 feb 2017) euromillions draw. foto danny lawson / pa photos / tt / kod 419 ref: 30217808 ***betalbild***Foto: Danny Lawson / PA PHOTOS TT NYHETSBYRÅN

I onsdags blev 37-årige Beverley Doran rik. Rejält rik.

Hon vann 14,5 miljoner pund, runt 162 miljoner kronor, på Lotto.

Ett löfte har hon redan avgivit. Hennes ex, som hon har tre av sina barn med, kommer inte få ett öre, skriver Mirror.

För två år sedan tvingades Beverley Doran, 37, sluta jobba. Hon behövde vara hemma och ta hand om sina barn, varav två redan fått diagnosen autism och ett tredje är under utredning för samma sak.

– Jag har lagt så många nätter på att vara nere och spekulera över vad som skulle hända med mina barn när de blir äldre. Nu behöver jag inte bekymra mig, säger hon till Mirror.

Orsaken är den lottovinst som hon tog hem i Euromillions i onsdags. 162 miljoner kronor räcker ett tag och ger familjen en ny chans.

Beverley lever ensam med sönerna (17, tio och nio år) och en femårig dotter. I somras separerade hon från de tre yngsta barnens pappa, efter ett tolv år långt förhållande.

  1. Exet ska inte ha ett öre, enligt vinnaren


    Men han kommer inte få del av det nya vackra livet. Beverley har gjort klart för Sean Pristly att han inte kommer få ett öre av vinsten.

    "Så snälla, be mig inte om jag kan låna er något eller investera i något, det har inget med mig att göra och jag kommer nog alltid vara pank", skriver han på Facebook.

    Beverley Doran har redan avsagt sig socialbidraget hon levt på de senaste åren, sagt upp familjens trerummare och flyttat in på ett hotell, efter att hon varit ute med en mäklare och tittat på hus. Hennes dröm är ett hus där alla barnen kan få ett eget rum, skriver Mirror.