Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

19-åringen vann 4,4 miljoner på en skraplott – ger bort ALLA pengar

Den 19-åriga killen sprang in på macken och köpte en skraplott för 90 kronor. Det förändrade livet för hans familj.

Han vann nämligen 4,4 miljoner kronor direkt på skrapet. Men han tänker inte använda pengarna själv, skriver Lansing State Journal.

Tonårskillen har bett om att få vara anonym, och han tänker investera omkring 45 000 kronor av vinsten på något sätt.

Men resten ska han ge bort. 

”Mina föräldrar har gjort så mycket för min syster och för mig. Att kunna hjälpa dem kommer ta en stor tyngd från deras axlar och från mina", säger 19-åringen i ett pressmeddelande från lotteriet Golden Wild Time.

När han kom in på bensinmacken Sunoco på Williamston Road i Wheatfield Township i Lansing i Michigan, USA, så fanns det bara en enda skraplott kvar. Han köpte den för de 10 dollar den kostade och skrapade den direkt i butiken.

– Jag stannade på Sunoco för att tanka efter att jag skjutsat en kompis, och de hade en Golden Wild Time-lott kvar. Jag skrapade den direkt i butiken. Först trodde jag att någon skämtade med mig, men sen fattade jag hur glada alla var över min vinst, säger killen i pressmeddelandet, säger han i pressmeddelandet.

I fredags besökte 19-åringen lotteriets högkvarter för att hämta ut vinsten, som är högsta vinsten i lotteriet.

– Det är bara helt otroligt, jag kan inte få bort leendet från mina läppar, sa han.