Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

19-åringen hittade en skjorta på sin bil – nu vill hon varna alla för det som hände henne

När 19-åriga Ashley kom ut från jobbet och satte sig i sin bil på ute på den mörka parkeringen såg hon något ligga på vindrutan.

Det var en skjorta.

Sedan såg hon det som senare fick henne att varna alla för det som hände, rapporterar CBS News.

Ashley Hardacre jobbar i ett köpcenter i Flint i Michigan, USA. Hon slutade jobba sent den 15 februari och gick efter avslutat skift ut och satte sig i sin bil för att köra hem.

Då märkte hon att någon hade lagt en skjorta på hennes vindruta. Hon tänkte först gå ut och ta bort den, men såg då först att den hade lindats runt en av vindrutetorkarna. Hon startade vindrutetorkarna men skjortan ramlade inte bort.

Sedan såg hon två bilar i närheten som hon tyckte såg mystiska ut.

Då kom hon att tänka på något hon hade läst nyligen.

– Jag hade läst om att folk lagt saker på vindrutan till bilar för att locka föraren ut ur bilen. Framför allt hade det drabbat kvinnor, säger Ashley till CBS News.

– En av de två bilarna jag såg hade motorn i gång, så jag kände mig direkt illa till mods och visste att jag inte skulle gå ut ur bilen. Så jag låste dörrarna och körde i väg till en plats där jag kände mig säker. Där hissade jag ned fönstret och kunde komma åt skjortan, säger hon.

Ashley hade tagit en bild på skjortan på vindrutan, så när hon kom hem la hon ut den på Facebook med en varnande text. Den har nu delats av över 90 000 personer.

– Jag postade den för att det kan hända vem som helst och då ska de veta vad det handlar om och inte gå på det. Det är alltid bättre att ta det säkra för det osäkra, säger hon.

Polisen i Flint har inte hört talas om liknande ärenden tidigare i staden och har inte kunnat utreda varför någon virade en skjorta runt Ashleys vindrutetorkare.

– Men är du med om något som får håret i nacken på dig att resa sig, så är det ju bra att vara försiktig. Och vi vill ju alltid veta när något sånt här händer, säger polissergeanten Brad Wangler till CBS News.

  1. Här kan du läsa hela Ashleys varning