Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly, 23, blev mobbad för sina armar

Molly Higgins blev mobbad i skolan på grund av hennes händer...
Foto: Montage
... nu visar hon stolt upp sin kropp i hopp om att visa att alla kroppar ser olika ut och är vackra.
Foto: Instagram

Molly växte upp med att hata sina händer och sin kropp – men i dag har hon lärt sig att acceptera sig själv.

Nu hoppas hon kunna inspirera andra:

"Det här är MIN kropp och den är vacker och stark och jag är där jag är i dag tack vare den", skriver hon.

Molly Higgins, 23, föddes med allvarligt skakade händer. Hennes ena hand amputerades i samband med födseln.

Hon blev så mobbad under uppväxten, i Kalifornien i USA, att hon drabbades av depression och självmordstankar, skriver brittiska Metro.

"Det gick inte ett ögonblick utan att jag tänkte på hur andra uppfattade mig och jag såg skillnaden mellan dem och mig. Men jag kom till en punkt då jag tröttnade på att hata mig själv. Det var så utmattande", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bbz9gBaBcnO/?taken-by=mollyahiggins

Molly kom fram till att hon bara har ett liv och att det ska vara ett värdigt liv.

"Jag började bli mer öppen om min kamp, för jag hade känt mig ensam under en längre tid och jag ville inte att andra ska uppleva samma hopplöshet och isolering som jag gjorde" skriver hon. 

"Jag låtsades vara stolt över min kropp"

Till en början var det tufft, men i dag har Molly lärt sig att acceptera och älska sig själv.

"Ibland behöver man "fake it until you make it", jag låtsades vara stolt över sin kropp, men sedan blev jag stolt på riktigt", skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BaheP_kBDbQ/?taken-by=mollyahiggins

Numera jobbar Molly som modell, bland annat för ett företag som tillverkar badkläder. Hon vill inspirera andra och visa att alla kroppar, oavsett form och storlek, är vackra.

"Jag kanske inte alltid älskar min kropp, men det här är MIN kropp och den finns inte till för någon annans nöje eller bekvämlighet. Min kropp är vacker och stark och jag är där jag är i dag tack vare den", skriver hon.

"Fler borde se på livet så som du gör"

I sociala medier har Molly lagt upp bilder på sin resa och framför allt mötts av människor som hyllar hennes mod och vill se fler människor med olika kroppsformer.

"Jag tror att om fler såg på livet så som du gör, så skulle de vara lyckligare. Du är så vacker, tack för att du delar med dig av din berättelse", skriver en person i kommentarsfältet för ett av hennes inlägg.