Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bruden förlorade vadet om bröllopet

Plötsligt tog Patrick Hanks av sin kavaj...
Foto: Skärmdump
Jennifer Sullivan såg måttligt road ut.
Foto: Skärmdump

Det är alltid ett stort jobb att planera ett bröllop, särskilt om ens partner är riktigt galen i sport.

För Jennifer Sullivan, 31, slutade vigseln inte alls som hon tänkt sig – på grund av en vadslagning med maken Patrick Hanks, 28.

Paret Jennifer Sullivan, 31, och Patrick Hanks, 28, från Pennsylvania i USA hade länge förberett sig för den stora dagen.

Inför bröllopet var det mesta planerat in i minsta detalj – med vackra blommor och strikt klädkod. Men i bakhuvudet på de båda naggade ett stort problem, nämligen vad Patrick skulle ha på sig under vigseln, skriver New York Post.

Det var i början av oktober 2017 som de äkta makarna slog vad. Patrick Hanks, en inbiten sportnörd, hade en bra känsla. I år skulle hans favoritlag Philadelphia Eagles vinna Superbowl – den största tävlingen i amerikansk fotboll.

I klippet från vigseln i år, som fått enorm spridning, går det att se hur Patrick Hanks plötsligt sliter av sig kavajen.
Foto: Skärmdump

Men hustrun Jennifer Sullivan var inte övertygad, varpå de vadslog: ”Om Eagles förlorar Superbowl kommer jag att titta på varje avsnitt av din favoritserie på tv. Men om de vinner får jag ha på mig Eagles tröja i stället för kostym”, löd överenskommelsen inför bröllopet.


LÄS ÄVEN: Hon upptäckte makens hemlighet – efter hans död 


Många undrade hur det skulle gå

Den 4 februari inföll datumet som skulle komma avgöra allt. Eagles hade tagit sig hela vägen till final, och skulle möta New England Patriots i en riktig nagelbitare. Och parets beryktade vadslagning hade spridit sig långt inom vänskapskretsen.

– Alla sms:ade mig, mina föräldrar, min chef, säger Jennifer Sullivan till New York Post.

Det skulle visa sig att Patrick Hanks magkänsla var att lita på. Eagles kunde nämligen ta sig igenom finalen och vinna hela turneringen.

Och så var det dags för den stora dagen, som nu blivit en riktig snackis i amerikanska medier. I klippet från vigseln i år, som fått enorm spridning, går det att se hur Patrick Hanks plötsligt sliter av sig kavajen och bevisar att han är en man som står fast vid sitt ord. Från ingenstans plockar han upp en grön Eagles-tröja och drar på sig den till sin makas stora förtret.

Maken: ”Ett vad är ett vad”

Men Jennifer var väl förberedd på händelsen, och trots att det kanske inte blev det perfekta bröllopet hon drömt om, var hon ändå nöjd med vigseln.

– Det var en otrolig upplevelse. Vi skulle inte ha gjort det här om det inte skulle tagits emot väl av alla, säger hon till New York Post.

Och även Patrick verkade nöjd med att få hylla sitt favoritlag på sitt livs viktigaste dag.

– Ett vad är ett vad, kunde han iskallt konstatera till tidningen.