Mamman Kayla Balodis är rädd för skorpioner.Mamman Kayla Balodis är rädd för skorpioner.
Mamman Kayla Balodis är rädd för skorpioner.
Därför blev hon förskräckt när det flyttade in tusentals skadedjur i hemmet.Därför blev hon förskräckt när det flyttade in tusentals skadedjur i hemmet.
Därför blev hon förskräckt när det flyttade in tusentals skadedjur i hemmet.

Mammans skräck – hemmet kryllar av farliga skadedjur

Publicerad

Familjens hem har invaderats av skadedjur.

Nu samlar de in de livsfarliga djuren i burkar för att kunna visa kommunen att de verkligen behöver hjälp.

– Jag är rädd att det blir värre nu när sommaren kommer, säger mamman.

Mamman Kayla Balodis är rädd för skorpioner. Hon är även livrädd för att hennes barn ska bli stuckna av det giftiga djuret, skriver Daily Mail

Därför upplever hon nu att familjens liv har tagit en mardrömslik vändning.

– Det är en mardröm. Vi lever i en mardröm. Det här stället är fullt av skorpioner. Det är inte bara en här och var. De är överallt, berättar Kayla.

Kayla Balodis är rädd för skorpioner.

Kommunen gör ingenting

Kayla, från Arizona i USA, märkte av problemet med skorpionerna för ett halvår sedan. Då hade hon och hennes familj precis flyttat in.

När hon gjorde den skrämmande upptäckten ringde hon kommunen flertalet gånger för att få hjälp, men ingen har kommit till undsättning.

– De verkade inte tycka att det var en särskilt stor grej

De giftiga djuren försvann när vintern kom, men nu när värmen börjat komma tillbaka så är också skorpionerna det.

Skadedjuren har tagit över hemmet.

"Jag kan inte leva så här"

För att visa för kommunen att problemet har kommit tillbaka så bestämde sig Kayla för att samla bevis så hon har något att visa myndigheterna.

Tillsammans samlar familjen in skadedjuren i burkar. De har även filmat sin fångst.

I filmerna kan man se att skadedjuren rör sig på väggarna, i taket och i träden. Under en dag kan familjen samla in över 40 skorpioner. 

– De är överallt. Jag kan inte leva så här, säger mamman.

Nu vill familjen flytta.

Vill flytta därifrån

Om familjen får någon hjälp återstår att se. Men just nu vill Kayla bara flytta ut så snabbt det bara går.

– Jag är rädd att det blir värre nu när sommaren kommer. Jag vill inte veta hur sommaren kommer bli.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag