Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mamma Rebecca råkade mata barnen med ”penisar”

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Mamman berättar skämtsamt om händelsen på Facebook.
Foto: FACEBOOK
Inlägget har nu hundratusentals reaktioner på Facebook.
Foto: FACEBOOK

Rebecca Brett lyckades köpa, koka, och servera ”penisar” som lunch till barnen.

Nu berättar hon om det dråpliga misstaget i enormt delat inlägg på Facebook.

”Priset för årets mamma kommer definitivt inte att gå till mig”. Så inleder Rebecca Brett sitt Facebookinlägg som fått hundratusentals personer att skratta rejält. Anledningen? Hon råkade mata sina barn med ”penisar”. Låt oss backa bandet.

Det var i lördags som mamman från Dunstable i England, stressad befann sig i mataffären.

Mitt i handlingen började dottern Ava ropa att hon ville ha pasta med smileygubbar på, och för att undvika en scen kastade Rebecca hastigt ned produkten i korgen, skriver brittiska Mirror.

Dottern njöt av lunchen innan mamman insåg sitt misstag.
Foto: FACEBOOK

”Äter just nu en skål med snoppar”

Först långt senare skulle mamman inse sitt stora misstag. Pastan var inte formad som glada gubbar, snarare rörde det sig om en penisformad pasta.

När Rebecca Brett insåg vad som skett, publicerade hon ett skämtsamt inlägg på sin Facebooksida, som visar upp det roliga misstaget.

”Jag tyckte att det såg lite konstigt ut, och kollade igen på förpackningen. Det var penispasta! Hur kunde jag missa det här när jag till och med lagat dem? Min tre- och sjuåring sitter just nu och äter en skål med snoppar till lunch. Livet.”, skriver hon inlägget, som nu fått långt över en halv miljon reaktioner på Facebook.

https://www.facebook.com/rebecca.brett.14/posts/10155336958936881

Möttes av kritik från vissa

I en uppdatering berättar Rebecca att hon verkligen inte anat att inlägget skulle få så stor spridning, och hon passar på att ge en känga till de som varit kritiska mot att barnen ätit bara pasta, utan något till.

”De har uppenbarligen mer att äta än pasta, och en väldigt balanserad diet. Tack så mycket till alla föräldrar där ute som känner sig tvungna att förklara hur jag ska ta hand om mina egna barn”, skriver hon.

I en senare uppdatering, har hon laddat upp ytterligare ett inlägg på barnen, där hon skämtsamt talar om att barnet minsann fick varsitt äpple till frukost. 

https://www.facebook.com/rebecca.brett.14/posts/10155338919116881