Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Karl fick nog av SF:s komplicerade hemsida – skapade en genial lösning

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Blir du också trött på hur komplicerad SF Bio:s hemsida är?

Karl Wettin delar din frustration. I ren protest utvecklade han därför en helt ny hemsida åt företaget – ett initiativ som nu börjar spridas på Facebook.

"Kära SF Bio, i uppgivenhet utvecklade jag en ny webbsida åt er", skriver han.

Kära SF Bio,i uppgivenhet utvecklade jag en ny webbsida åt er: http://ffsbio.se/Varför är er webbsida mer...

Posted by Karl Wettin on den 8 december 2015

"Varför är er webbsida mer komplicerad än den skylt med filmschema som hänger på alla era biografer?", skriver Karl Wettin på Facebook efter att ha skapat en sprillans ny sajt åt företaget.

"Visste ni att det tar tio minuter, kanske hundra klick samt anteckningsmöjligheter att via er webbsida lista ut vilka filmer som börjar inom den kommande timmen på någon av era biografer i Malmö och Lund som jag hinner till på en halvtimme?"

Den egna sajten visar, likt ett schema, kommande filmer sorterade utefter tidsordning för att lättare få en allmän överblick om vilka filmer som spelas vid vilka klockslag. Det går även att välja hur stor radie sajten ska söka biografer inom.

– Det är en funktion som saknas helt enkelt, säger Karl till Omtalat.nu.

Både avstånd, hur många platser det finns kvar, datum och tid samt biograf står angivna på sajten. Man kan dessutom klicka på en länk för att komma direkt till biljettbokningen.