Bilden får många runt om i världen att undra vad som egentligen pågår.Bilden får många runt om i världen att undra vad som egentligen pågår.
Bilden får många runt om i världen att undra vad som egentligen pågår.

Det ser ut som en helt vanlig festivalbild – men vad är det som händer i hörnet?

Publicerad

Att göra en så kallad photobomb har varit populärt sedan länge.

Men den senaste virala photobombningen får många att klia sig i skägget.

Vad är det egentligen som händer?

Det var under en festival i Storbritannien som filmstudenten "Al" tog ett foto.

Nu har hans bild blivit viral. Det rapporterar bland annat Someecards.

Varför? För att det är något som pågår i bakgrunden som ingen riktigt har lycktas förklara.

Här är en helt vanlig festivalbild på ett hipsterpar.

Eller?

Inte riktigt... Ser du snubben?

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

I fall du inte riktigt såg vad snubben håller på med.

Ok, vi har så många frågor at the moment.. !!!!!??!?!?!

What is going oooon.

Twitter har svaret. Så klart.

Det visar sig nämligen att samma snubbe photobombade flera under festivalens gång. Kolla uppe i vänster hörn.

https://twitter.com/davidharrisonn/status/874298469384630272?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.someecards.com%2Fentertainment%2Fweb%2Fphotobomb-swallow-arm-festival-photo%2F

Nu kollar du noggrant till höger i bilden.

https://twitter.com/molwheeldon/status/874315552654807041

Så vem är den här mannen egentligen?

Hans namn är Luke Manson.

https://twitter.com/ljmanson/status/874654462689910784?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.someecards.com%2Fentertainment%2Fweb%2Fphotobomb-swallow-arm-festival-photo%2F

Hans mål med festivalen var att photobomba så många bilder som möjligt. Det här är en av hans favoritbilder.

 

"Hej! Det här är fotobombaren. Ber om ursäkt för att jag förstörde din bild/gjorde dig känd. Jag hoppas du hade det trevligt på festivalen."

https://twitter.com/ljmanson/status/874633188743819266?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.someecards.com%2Fentertainment%2Fweb%2Fphotobomb-swallow-arm-festival-photo%2F

Vem vet, kanske dyker Luke upp på ett foto nära dig.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag