Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Det här är den roligaste svenska bilannonsen någonsin – "du kommer ångra dig"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Den omtalade annonsen för Magnus bil har visats  över 138 000 gånger på ett dygn. I den brutalt ärliga annonsen beskriver han "bilhelvetet" som bland annat "ful" och "usel". Trots det har nästan 200 intresserade personer hört av sig till honom.

"Har du en fantastiskt rolig motivering kan du få biljäveln, för jag måste få hjälp med mitt humör", skriver Magnus i annonsen.

"Säljer nu min gamla Saab 9-5 kombi från 2000. Bilen har varit helt usel under hela vår bekantskap. Den var tänkt som bil till min dotter men har varit en katastrof från dag 1", står det skrivet i inledningen om Magnus begagnade Saab.

– Annonsen är seriös, vartenda ord är sant, säger Magnus till Omtalat.nu.

Han berättar att intresset är enormt. På bara ett dygn har annonsen visats över 138 000 gånger, och 189 personer har skickat mail med intresse för bilen.

– Folk erbjuder allt från en platta öl till 4000 kronor.

Andra hör av sig enbart för att kommentera den komiska annonsen. Flera har skrivit att de absolut inte vill ha bilen. Någon hörde av sig för att säga att de skulle ha fixat bilen åt honom om de haft råd.

– "Din bil måste vara släkt med min Peugeot" var det någon som skrev. Och så var det någon annan som skrev att den bör plockas isär till minsta molekyl och sättas ihop igen för att häva bilens förbannelse, säger han.