Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Catrin tröttnade på sina vuxna barns slarv – nu skrattar många åt hennes underbara toa-hyss

Alla föräldrar vet hur det är att städa upp efter barnen – även vuxna sådana. Och alla barn vet hur det är att ha föräldrar som påminner och tjatar om allt ifrån läxor till städning av rum, diskmaskinstömning och toalettbeteende. 

Familjen Hornbek från Vällinge är inget undantag, och när mamma Catrin tröttnade spelade hon in en utbildningsfilm till barnen. Nu hyllas hennes smarta idé. 

– I stället för att tjata om det vid köksbordet så tänkte jag att de får en film som de kan kolla på om och om igen, säger hon. 

47-åriga Catrin Hornbek bor tillsammans med barnen Rasmus, 24, Clara, 22, och August, 19. Som de flesta andra föräldrar så vet hon att det innebär en hel del jobb och plock i hemmet. 

– Under alla dessa år som jag har haft de här barnen så har de på något vis aldrig lärt att byta toalettrulle eller stänga locket efter sig eller stänga skåpet i badrummet, berättar Catrin.