Pojkvännen försov sig till dejten – då hämnades hon på det bästa sättet: "Jag skrattade så mycket"

Publicerad

LOL bästa hämnden.

Nathalie Weaver, från Storbritannien, hade planer på att tillbringa en härlig söndag på stan tillsammans med sin pojkvän Stephen Hall.

Enda problemet var att Stephen låg bakis efter att ha varit ute och festat kvällen innan, skriver Bored Panda.

Och eftersom han då förstörde en ledig dag så fick Nathalie för sig att hämnas på honom.

Hon sminkade honom och snapade hela grejen.
Stephen vaknade upp NATTEN därpå, klockan fyra på morgonen, gick på toa och fick världens överraskning.

– Han var chockad och frågade mig vad som hade hänt. Jag försökte övertyga honom om att han hade kommit hem så.

– Vi skrattade en hel del, han var inte arg, men jag var förvånad över att han hade sovit sig igenom allt även fast jag skrattade. Jag var helt hysteriskt, det var galet!

  • Så här gick det till – hon började med en trevlig bas.


  • Sedan var det dags för highlighter.

  • Lösögonfransarna sattes på plats.

  • Lite skuggor och läppstift.

  • Och när man väl är igång så kan man lika gärna köra med naglar också.

  • Så fin!

  • Chocken när man vaknar dock..........

  • Tänk om man själv kunde sminka sig så här fint.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag