Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristina, 26, har sparat en snöboll i frysen i flera år - nu skrattar många åt anledningen

I flera år har Kristina Wallner från Karlstad sparat en snöboll i sin frys.

Anledningen? Hämnd, skulle man skämtsamt kunna säga. 

Kristina Wallner, 26, från Karlstad fick för ett par år sedan för sig att göra en snöboll. Men i stället för att kasta den direkt, bestämde hon sig för att lägga in den i frysen.

– Jag tänkte att den kunde vara bra att ha, säger hon.

Och det skulle visa sig att hon hade rätt. För när de flyttade till sitt nya hus i somras blev de utsatta för en lerkupp. Någon hade kletat ned deras brevlåda med lera.

– Vi hade också väldigt mycket lera i låset till brevlådan, som sedan frös. Det har gjort det omöjligt att öppna brevlådan ibland, så jag har brutit av en nyckel. Så det har varit bitterhet som växt i mig, berättar Kristina Wallner.

 1. Då kom hon att tänka på snöbollen som låg och ruvade i hennes frys.

  – Så tanken var att jag skulle spara den och kasta den på den ungen som hade kletat ner vår brevlåda på sommaren. För det är ingen som kan misstänka en vuxen person för att ha kastat en snöboll på en. Inte i juli liksom, säger hon skämtsamt.

  Även om hon mest ser det hela som ett roligt skämt så har hon ändå börjat undersöka vem av grannbarnen som kan ha utfört dådet.

  – Jag är inte riktigt säker på vem av barnen det är, jag håller på och undersöker lite. Man måste ju vara säker, säger hon.
 2. Några fingeravtryck hittade hon inte i leran.

  – Det var lite dåligt med det. Jag har inga kontakter så. Men det är inte bara snöbollar som Kristina Wallner har i sin frys.

  Hon har också sparat sin gamla guldfisk Håkan som dog för fyra år sedan.

  – Han har sovit över hos grannen när vi frostat av frysen, säger Kristina Wallner.
 3. Kristina Wallner lade upp en bild på snöbollen och Håkan 3 i en Facebook-grupp. Inlägget har på bara några timmar fått över 700 reaktioner.

  via GIPHY

  – Jag hoppas att folk har glimten i ögat, säger Kristina Wallner.