Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemlöse mannen sätter sig vid pianot och spelar så sjukt vackert

I tisdags laddades ett klipp upp på Youtube där en hemlös man sätter sig vid ett piano och börjar spela. Över 240 000 personer har hört de vackra melankoliska tonerna. Personerna som filmade sökte upp mannen morgonen efter och berättade om hans succé på nätet.

Donald Gould, som den hemlöse mannen heter, har varit utan boende i ungefär sju år. Han har tidigare spelat olika blåsinstrument och har gått på collage, men i dag lägger han sin keps på pianot och hoppas att få några slantar av förbipasserande Floridabor. Låten han spelar heter "Come Sail Away" med Styx.

  1. Hon flyger från vattenrutschbanan och landar riktigt illa – värsta ryggplasket du sett

    Det här är en riktigt häftig vattenrutschbana. Men det gäller att ha lite koll på hur man flyger i luften och hur du landar. Annars kan det gå som för den här kvinnan. Hon lär ha varit lite röd på ryggen dagen efter. Eller dagarna...