Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tara, 26, fick nog av killarnas snuskbilder – hämnades kungligt på en av dem

Killen var så tänd på tanken att hans oönskade dickpics skulle kunna ge honom en trekant med två okända tjejer att han inte tänkte för en stund att något kunder vara fel.

Som det där med att tjejen sa att hon bodde i Buckingham Palace i London. Alltså hemma hos drottningen.

Först när vakterna började klaga på att han stod utanför och ville in började han inse att han blivit lurad, skriver Mashable.

Tjejen bakom blåsningen heter Tara Natasha och är en 26-årig make up-artist från Cardiff i Wales. Hon har tröttnat rejält på killar som skickar henne oönskade oanständiga bilder och förslag på Snapchat.

Så mycket att hon till slut beslutade sig för att skickat ut en kille, som skickat bilder på sin penis till henne, på en resa runt om i London.

Hon skrev helt enkelt att hon kunde tänka sig att träffa honom för att ha sex – och gav honom en adress. Ja, adressen till drottningens hem – Buckingham Palace – då förstås.

"Mina svar var uppenbart sarkastiska, men han fattade uppenbart inte ironin. Så när han frågade om vi kunde träffas bestämde jag mig för att skicka ut honom på en liten resa. Bara för att ha kul, jag trodde inte han skulle åka, men han gjorde det ju helt uppenbart", säger Tara till Mashable.