Den nya trenden får många att höja på ögonbrynen. Foto: InstagramDen nya trenden får många att höja på ögonbrynen. Foto: Instagram
Den nya trenden får många att höja på ögonbrynen. Foto: Instagram
Rörelsen växer – och allt fler väljer att kasta kläderna. Foto: InstagramRörelsen växer – och allt fler väljer att kasta kläderna. Foto: Instagram
Rörelsen växer – och allt fler väljer att kasta kläderna. Foto: Instagram

Nya nakentrenden på Instagram

Publicerad

Trender på Instagram är som livet i stort – konstiga, knäppa och fantastiska.

Den senaste har något av allt.

Låt oss presentera: Nakenyoga.

Det är sajten Some Ecards som skriver om den nya trenden som tar Instagram med storm: Nakenyoga.

Ett exempel är användaren nude_yogagirl, som på många sätt har blivit ett ansikte utåt för den växande rörelsen som mobiliserar under hashtagen #NYGyoga (nude yogagirl). Tanken är bland annat att alla människor ska kunna uppskatta sina kroppar.

Nude_yogagirl har även uppmanat in sina drygt 676 000 följare att kasta kläderna innan de lägger sig på yogamattan – och förmodligen är det bara en tidsfråga innan världens parker och grönområden fylls av spritt språngande nakna entusiaster.

https://www.instagram.com/p/BZ9HzLBh2T4/?taken-by=nude_yogagirl

 

https://www.instagram.com/p/BWf68F0hxLF/

 

https://www.instagram.com/p/BZtxvOYhMRL/?taken-by=nude_yogagirl

 

https://www.instagram.com/p/BZ4GL2NhsUM/?taken-by=nude_yogagirl

Nude_yogagirl är långt ifrån ensam med sin avslappnade inställning till nakenhet:

https://www.instagram.com/p/BaB79laDfGx/

 

https://www.instagram.com/p/BZgud9alYCq/

 

https://www.instagram.com/p/BZ1XuNZlLbW/

 

https://www.instagram.com/p/BZ-0Pyaho3D/

 

https://www.instagram.com/p/BZ5DpaXnYxh/

 

https://www.instagram.com/p/BZ11-YlhX7l/

 

https://www.instagram.com/p/BZV45sQB0c2/?taken-by=nakedyogalifestyle

 

https://www.instagram.com/p/BZ4SrgwjNlk/
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag