Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Med den här bekymrade blicken lyckades katten vinna allas hjärtan

description: [image] title: katt, kattunge email: "yasemin celebi (exp)" yasemin.celebi@expressen.se sender: "pictures" pictures@expressen.se

Här har ni sötaste katten någonsin. Känd på internet som "den bekymrade kattungen".
Orsaken är ögonbrynen och ett bekymrat uttryck.
Tack vare den söta blicken kunde ägarna inte annat än behålla honom.

 1. Känd på nätet

  Den åtta veckor gamla kattungen från Bolton ser konstant bekymrad ut tack vare sina markerade ögonbryn. Ägarna Andy och Caroline Entwistle berättar att han föddes med de speciella brynen. Efter att Andy la ut en bild på katten på forumet Reddit har den nu blivit viral på internet och kallas "den bekymrade kattungen".
 2. Ser ständigt beskymrad ut. Så söt här.

  För tidningen Daily Mail berättar Andy att, "När han föddes var det bara två små svarta fläckar på pannan". "Men när han växte blev de större och bredde ut sig. Vi pratade om hur bekymrad han såg ut, så jag kallade honom "den bekymrade kattungen" och sedan blev det kvar."
 3. Ser ni likheten med sångaren Gary

  Ägarna tyckte inte det var snällt att han skulle få leva med det namnet, så de döpte om honom till Gary. Eftersom Gary Barlow i gruppen Take That alltid lyfter på ögonbrynen när han sjunger tyckte de att det fanns en klar likhet.
 4. De kunde inte motstå hans söta blick

  Söta katten Gary är en utav fyra syskon som föddes samtidigt av mamman Luna. Ägarna hade egentligen inte tänkt att de hade plats för fler katter då de redan hade katter hemma.
  – Men när vi såg hans unika utseende kunde vi inte ge bort honom med den blicken", säger Caroline.

  Vissa har sagt att ögonbrynen är målade på katten. Men det är något Caroline avvisar totalt.