Jena Willingham firade rejält när barnen började skolan. Foto: FacebookJena Willingham firade rejält när barnen började skolan. Foto: Facebook
Jena Willingham firade rejält när barnen började skolan. Foto: Facebook
Jena med maken Edd. Foto: FacebookJena med maken Edd. Foto: Facebook
Jena med maken Edd.  Foto: Facebook

Mamman firar barnens skolstart med drink i poolen – nu uppmanar hon andra att göra detsamma

Publicerad

Mamman hade nedräkning till barnens första skoldag då hon äntligen skulle få vila.

För att fira flöt hon runt i poolen med en mimosa – nu vill hon uppmuntra fler mammor att göra detsamma. 

Jena Willingham, från USA, hade i måndags årets bästa dag! Det var nämligen första skoldagen för hennes tre barn, skriver Buzzfeed

Äntligen skulle hon få lite välförtjänt vila. Och hon illustrerade dagen på ett mycket uppskattat sätt.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155620012838221&set=a.381905238220.160032.507333220&type=3&theater

Glad första skoldag allihopa! 😘 😘 😘

 

Tillsammans med sin man, Edd, har Jena tre barn: Wrangler, 11, Emmy, 7 och Sykes, 4.

I måndags skulle alla tre barnen för första gången gå till skolan eftersom att Sykes började i förskoleklass. 

– Det är första gången på 11 år som jag inte har haft något av barnen hemma. Jag såg fram emot att få en paus, för det är mycket jobb med barnen, säger Jena. 

 

Mimosa i poolen! 😍 

Foto: Facebook

Hon hade sett fram emot den här dagen och hon hade till och med en egen nedräkning. 

– De har bråkat mycket under sommarlovet. Så jag sa: "Jag är så trött på att lyssna på ert tjafs, jag ska bara ligga i poolen på eran första skoldag och låta mitt huvud höra tystnaden", säger hon. 

 

Barnen såg kanske lite mindre nöjda ut...

Foto: Facebook

Jena hoppas att andra mammor som ser bilden ska påminnas om att de förtjänar att vila de med. 

– Jag vill säga att man inte ska känna sig skyldig om man vill ha en paus från sina barn, för vi gör så mycket för dem. Jag tar väldigt bra hand om dem och jag förtjänar en paus!

Och många verkar känna igen sig i bilden, som Jena publicerade på Facebook, för den har nu delats nästan 20 000 gånger. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag