Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hon förbjöds att använda linne på gymmet: "De sa mina bröst var för stora"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Mitt under träningspasset kom en i personalen fram till henne och bad henne sätta på sig en T-shirt.

De ansåg att hennes bröst var för stora för att ha ett vanligt linne på sig.

– Jag svarade att jag inte kan hjälpa att mina bröst framstår som större än andra kvinnor här eftersom jag är så liten, men jag kan inte göra något åt det, säger Jenna Vecchio till Metronews.

Jenna Vecchio och hennes man var på ett gym i Ottawa i Kanada och tränade när hon blev tillsagd om sin klädsel. Enligt personalen hade andra människor som tränade sagt att de kände sig obekväma i Jennas närhet. Orsaken var att hennes bröst ansågs för stora för att hon bara skulle ha ett helt vanligt träningslinne på sig.

I en Facebookpost som fått många delningar skriver Jenna:

”Min tank top var inte annorlunda jämfört med dem som många andra kvinnor på gymmet hade på sig. Mina bröst är dock större i jämförelse med min kroppsstorlek, om jag jämför med de andra kvinnorna. Jag frågade också alla kvinnor på gymmet om de blivit ofredade av min klädsel och de svarade nej. Så det är helt klart bara personalen som reagerat."

Hon la också ut bilder på sig själv i linnet så att alla kan se att det är exakt av samma typ som kvinnorna i gymmets reklambilder har på sig.

Gymmet hävdar i en kommentar att de har en dresscode och menar att Jenna brutit mot den.

Efter tillsägelsen lämnade makarna gymmet och sa upp sina medlemskap där.