Nakenbilden väcker starka känslor. Foto: InstagramNakenbilden väcker starka känslor. Foto: Instagram
Nakenbilden väcker starka känslor. Foto: Instagram
Nu är Sarah återigen i händelsernas centrum. Foto: InstagramNu är Sarah återigen i händelsernas centrum. Foto: Instagram
Nu är Sarah återigen i händelsernas centrum. Foto: Instagram

Höggravida modellens nakenbild chockar fansen: "Helt otroligt"

Publicerad

Modellen må vara nära förlossningen – men det hindrar henne inte från att plåtas utan en tråd på kroppen.

Nu hyllas hon av följarna för bilden:

– Du är en så stark mamma. Lycka till med förlossningen, skriver en användare på Instagram.

Men vissa är kritiska mot mammans livsstil, och hennes bilder har väckt ordentlig uppståndelse.

33-åriga underklädesmodellen Sarah Stage får återkommande människor att höja på ögonbrynen, skriver brittiska Mirror. Hon har 2,3 miljoner följare på Instagram och är van vid uppståndelsen hon ofta skapar med sina bilder.

Anledningen är att hennes kropp förändras väldigt lite när hon är gravid. I slutet av augusti väckte hon stor uppmärksamhet med en bild som porträtterade hennes nakna kropp i den åttonde månaden – och nu har hon kastat kläderna igen.

Här är bilden från augusti:

https://www.instagram.com/p/BYPP0PmHoOC/

"Gravidlycka... Även om vi ännu inte kan bestämma namnet på vår lille pojke. #8månader", skrev hon under bilden.

Här är den senaste bilden:

https://www.instagram.com/p/BZ3yOhDncP5/?taken-by=sarahstage

I inlägger hyllar Sarah Stage människokroppen – och menar att hon även har sin egen optimism att tacka för att graviditeten har gått så bra.

Väcker starka känslor

Sarahs inlägg har alltid väckt starka känslor hos följarna – och det senaste är inget undantag. Många lyfter fram att Sarah har hjälpt dem att våga träna som gravida – andra nöjer sig med att hylla hennes driv och passion.

Bilden har genererat nästan 80 000 gillamarkeringar, och kommentarsfältet svämmar nu över av stöttande ord och glada tillrop:

Det här är helt otroligt.
Du ser fantastisk ut!
Du skiner!
https://www.instagram.com/p/BZ1gV-rHtuc/?taken-by=sarahstage

Kritiseras – och försvaras

Alla kommentarer är dock inte hyllande – och tidigare har en person uttryckt sig så här kring Sarahs kroppsbilder:

Jag tycker att du ser fantastisk ut och det här är ingen negativ kommentar, men du kan vara hälsosam utan att träna varje dag. Jag kan inte låta bli att undra om det här är handlar mer om fåfänga än något annat, då de flesta gravida kvinnor tycker om upplevelsen med en babybula på magen.

De negativa kommentarerna stöter dock på patrull, då många av Sarahs fans kommer till hennes försvar:

Du behöver inte förklara dig för dem! Du ser fantastisk och vacker ut på ditt eget vis. Jag hoppas att du får en bra och trygg förlossning.

Vad är som är rätt och fel är svårt att veta, men en sak är säker: De flesta fansen tycks enas om att gravida kvinnor i första hand bör träna för att må bra, inte för utseendets skull.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag