Har du alltid undrat vad hundar gör när de är ensamma hemma – här har du svaret

Publicerad

Ett par ville veta vad deras hund gjorde när den lämnades ensam hemma.
De satte en kamera på schäfern och gick ut.
När de kom tillbaka bekräftade videon, som har setts av tusentals, det som de själva trodde.

Ett ungt par från Ohio, Ashley Brown and Keith Knittel, brukar inte lämna sin hund ensam så ofta och undrar vad hunden gör när de väl är borta. De utrustar sin hund med en kamera för att få svar. Under tiden de är borta letar hunden rum för rum efter dem och när den hör att de kommer blir den glad som ett barn.

I tv-kanalen Fox 8  berättar Ashley att efter att ha sett videon fick hon en bättre förståelse för hundens känslor.
"Jag hatar att lämna henne ensam i huset, så det var anledningen till att vi gick för att se vad hon gjorde när vi var borta. Och de krossade mitt hjärta att se." och hon fortsätter, "Att veta att hon sitter där och bara väntar på att jag ska komma gör ont att veta och är hjärtskärande.".

Ashley berättar att 4-åriga schäfern är en aktiv hund som inte får stanna hemma så mycket. Lola får simma, besöka hundparker och älskar att springa med sina ägare.

  • Titta på de här mysiga hundarna som vill sova med dig

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag