Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är familjen med 14 barn – som alla är killar

När Kateri och Jay gick i gymnasiet blev de kära, och under universitetsstudierna vid Ferris State University fick de tre barn.
Foto: Privat/Facebok
Sedan dess har familjen bara växt!
Foto: Privat/Facebook

Föräldrarna fick sina första tre barn när de studerade vid universitetet. 

Nu – 25 år senare – består familjen av 16 personer. 15 av dem är killar. 

Läs om den unika familjen och föräldrarna som (hittills) fått 14 söner. 

”Ett organiserat kaos” – så beskriver fjortonbarnsmamman Kateri Schwandt, från Michigan i USA, familjelivet. Hon och hennes make Jay Schwandt, säger att livet är galet, men att de älskar det. Daily Mail skriver om den unika familjen som består av 15 pojkar och män – och en kvinna. 

När Kateri och Jay gick i gymnasiet blev de kära, och under universitetsstudierna vid Ferris State University fick de tre barn. Det första barnet, Tyler, är i dag 25 år, medan familjens nyaste medlem föddes i april. 

Det är 25 år mellan den äldste och den yngste.
Foto: Privat/Facebook

LÄS ÄVEN: Hjärtskärande bilden på syskonen sprids 


”Hon är en pojke igen”

Den allra yngsta sonen har fått namnet Finley Sheboygan. Mellannamnet är inspirerat av en gammal saga om en man som hade många söner. Mannen trodde att hans sista barn skulle vara en flicka – men när barnet föddes var det ytterligare en pojke. Sonen döptes till Sheboygan – "she is a boy again", hon är en pojke igen. 

– Vi tyckte att det var lite roligt. Han har massor av bröder som backar honom, så det är ingen som kommer vilja reta honom för det namnet, säger Kateri. 

12 av 16 familjemedlemmar.
Foto: Privat/Facebook

Släkten växer

Föräldrarna berättar att de inte planerar några fler barn – men att man aldrig ska säga aldrig.

– Jag har sagt att vi inte ska ha fler barn. Men jag sa exakt samma sak efter att fyraårige Tucker föddes. Och samma sak efter att Fransisco kom, säger Jay. 

Trots att fjortonbarnsföräldrarna säger att de inte vill ha några fler barn väntas tillskott i familjen. En av sönerna, Drew, väntar nämligen barn med sin flickvän.