Först friar han till flickvännen – sen går han ner på knä framför systern med Downs syndrom

Publicerad

Han gick ner på knä framför flickvännen.

Sen gjorde Will det igen framför hennes syster – och ställde en helt annan fråga.

Blir det finare än så här?

Det var i början av mars som 23-åriga Ashley fick frågan om hon ville gifta sig med sitt livs kärlek Will.

Men hon hade knappt hunnit säga ja innan Will var nere på knä igen – framför Ashleys syster Hannah.

Frågan han ställde?

Om Hannah, som föddes med Downs syndrom, ville bli hans bästa vän för alltid.

– Det var det finaste ögonblicket i hela mitt. Hannah var så glad och kände sig så speciell, säger Ashley till Fox. 

Hannah blev först förvånad – sen började hon gråta av lycka.

– Jag hoppas att hon någon dag hittar en pojkvän, men just nu är jag bara tacksam över att hon fick uppleva det som många tjejer drömmer om, säger Ashley.

"Hannah är mer än en brudtärna"

Ashleys och Wills bröllop äger rum i oktober i Rockport i Indiana i USA – och självklart kommer Hannah att vara på plats.

– Hon är mer än en brudtärna. Ärligt talat är hon en tredjedel av hela vårt bröllop, säger Ashley till Fox. 

Den blivande bruden ser fram emot att ha Hannah vid sin sida vidare genom livet.

– I framtiden, när jag och Will skaffar familj, vet jag att Hannah kommer finnas där och hjälpa till med att uppfostra vårt barn.

– Hon kommer att bli en fantastisk moster.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag