Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Forskare har hittat förklaringen bakom ”resting bitchface”

victoria beckham poses for photographers upon arrival at the on pedder store, monday, may 12, 2014 in singapore. beckham is in the city-state to launch a personal selection of her spring/summer 2014, pre-autumn/winter 2014 and icon collections. (ap photo/wong maye-e) publicerad text: publicerad bildtext:smiley utan smajl 1 ler någonsin victoria beckham?
Foto: Wong Maye-E

Får du ofta höra att du borde le lite mer? I så fall kanske du dras med ett ”resting bitch face”. Nu har forskarna kommit på varför vi uppfattar vissa människor som arga – trots att de inte är det.

Bland de som blivit anklagade för att ha ett så kallat ”resting bitch face” finns Victoria Beckham, Kanye West och Drottning Elizabeth.

Skådespelaren Anna Kendrick har själv pratat om hur hon på auditions som yngre fick höra ”Varför ler du inte? Du borde le mer, det ser inte ut som att du är glad.” från castingagenter och regissörer.