Paret hamnade till slut i bråk på Twitter över den delade bilden. Foto: TwitterParet hamnade till slut i bråk på Twitter över den delade bilden. Foto: Twitter
Paret hamnade till slut i bråk på Twitter över den delade bilden.  Foto: Twitter
Brianna Boyce. Foto: TwitterBrianna Boyce. Foto: Twitter
Brianna Boyce.  Foto: Twitter

Ex–paret använde samma bild på dejtingappen – då skickade killen det arga meddelandet

Publicerad

Tinder är gjort för att matcha.

Men det här före detta paret matchade lite för bra.

Brianna Boyce, 20, och hennes ex Adrian, 21, hade uppenbarligen samma favoritbild, skriver brittiska Metro.

När de båda hade gjort slut så bestämde sig Brianna för att testa lyckan på Tinder. Eftersom att de flesta matchningar baseras på utseende så valde hon noga ut sin favoritbild på sig själv. Bilden råkade vara en där hon poserar tillsammans med Adrian, men exet beskärde hon bort i appen. 

När hon hade swajpat genom en mängd killar så dök plötsligt Adrian upp – och det visade sig att han hade valt andra halvan av bilden.

 

Brianna twittrade om händelsen:

https://twitter.com/breeboyce40/status/892991059550187522

– Vi är vänner så det är ingen stor grej, skriver hon. 

Inlägget har delats över 14 000 gånger och gillats mer än 51 000 gånger. Bland de 400 kommentarerna finns också ett syrligt svar från Adrian, som inte alls håller med om att det är god ton mellan det före detta paret. 

https://twitter.com/AdrianMooreII1/status/893200673013207040

– Vi gjorde slut för att du alltid ljög och ville ha tillbaka ditt ex (vi är inte vänner), skriver han. 

 

Många som följde tråden kunde känna Adrians brännande svar, en användare skrev:

https://twitter.com/faithchoyce/status/893218051595714560

– Var är hennes insamlingskampanj? Jag skulle vilja donera pengar till hennes brännskadebehandling.

 

Men en del kom också till Briannas försvar:

https://twitter.com/TheOriginalGlov/status/893507548090904577

 

 

Brianna säger, i en intervju med Cosmopolitan, att hon och Adrian faktiskt var vänner innan hon skrev inlägget, så hon trodde att han skulle tycka att det var lika kul som hon tyckte. 

Hon känner sig ganska sårad efter Adrians inlägg:

– Han har sagt att han inte borde ha gjort det och att han tog bort inlägget när allt hade lugnat ned sig. Men det spelar ju ingen roll eftersom att det redan hade blivit viralt. Jag uppskattade ursäkten men det ändrar inte det faktum att jag kände mig respektlöst behandlad.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag