Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Emma ger sina barn 96 julklappar var: "Mina barn är inte bortskämda"

Det finns föräldrar som tar julen till det mest extrema.

Möt Emma, 36.

Hon skämmer bort sina barn så mycket när det är dags för julklappar att en tv-kanal nu gjort en dokumentär om henne, skriver Mirror.

Brittiska Emma Tapping fick utstå mycket kritik förra året efter att hon lagt upp en bild på Facebook där hon visade alla de julklappar hon köpt till sina tre barn.

I år blir berget ännu större.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 96, så de har fått lite mer i år.

– Jag går lite till överdrift när det blir jul, absolut. Det är mycket presenter, massor av mat, fylla ansiktet med mat och bara slappna av, säger hon till Mirror.

 1. Granen går knappt att se

  Förra året la Emma närmare 20 000 kronor på presenterna till sina barn. I år har den brittiska tv-kanalen Channel 5 följt hennes shoppande och gjort en dokumentär om hennes galna julförberedelser. Programmet heter "Xmas Excess: Parents Splash the Cash".

  De började filma Emma förra året efter att hennes bild på klapphögen blev viral i sociala medier. Emma fick också ta emot många ilskna kommentarer.

  – Jag tänkte inte så mycket på det, sedan gick det ett par dagar och så hade bilden delats 100 000 gånger, säger hon.

  Näthatet hon möttes av ledde till att hon kollapsade och fick åka till sjukhus på julafton förra året. Nu hoppas hon att årets jul ska bli lite mer fridfull, även om hon är medveten om att dokumentären kommer att ge henne samma uppmärksamhet igen.
 2. "Mina barn får det de behöver"

  – Jo, jag har ju gått från att vara en normal mamma till att vara med i tidningar och tv. Men om du frågar mig om jag skämmer bort mina barn, så är svaret ja – till jul. Annars är de inte bortskämda. De får de saker de behöver, men vi åker inte på utlandsresor, de får inte köpa vad de vill. Allt de vill ha under året får de till jul i stället, säger Emma.

  Det enda problem barnen har med presenterna är att de inte hinner öppna alla. Dottern Ella har till exempel oöppnade klappar från ifjol kvar på rummet, skriver Mirror.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!