Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Diana kroppshånade kvinnan på gymmet med en smygtagen bild: "Kärlekshandtagen!"

Kroppsbyggaren Diana Andrews har fått hård kritik efter två poster på hennes stora Instagramkonto.

Hon hånade en kvinna för hennes "kärlekshandtag" när hon la ut en bild från ett gym och undrade om kvinnan höll på att beställa hamburgare när hon höll på med sin telefon när hon tränade, skriver Huffington Post.

Efter att kritiken började komma in gjorde Andrews sitt populära instagramkonto privat, men skärmdumpar av de två posterna har spridits på Facebook.

Megan Crabbe, 24, som bloggar om kroppspositivism säger till Huffington Post:

– Jag önskar att folk som Diana bara kunde inse att den som blir hånad för sitt utseende bara kommer att må sämre av det. Allt det gör är att uppehålla skadliga skönhetsideal som får kvinnor att tro att vi bara finns till för att tävla om vem som är vackrast. Så är det inte. Det finns en plats för alla och det här skambeläggandet måste få ett slut.

 1. Här är bilderna det handlar om


  Bilderna kommer från ett gym i London och visar en kvinna som pratar i telefon på ett löpband. Andrews kommenterar sedan i nästa bild på sin Instagram-story att kvinnan nog beställer hamburgare för leverans till gymmet.

  De delades vidare i en Facebookgrupp med texten: "Det här är varför många människor hatar att gå till gymmet och försöka bli bättre på att träna."


 2. Ber om ursäkt på Snapchat


  Diana Andrews tävlar i bodybuilding och fitness. Organisationen United Kingdom Bodybuilding and Fitness Association, där hon är en tävlande medlem, har tagit avstånd från kommentarerna.

  – Vi är emot sånt här helt och hållet. Vi har tillrättavisat henne och hon har bett om ursäkt. Det här är inte alls trevligt, säger en talesperson till Daily Mail.

  Diana Andrews skriver på Snapchat:

  – Jag skriver för att uttrycka min ärliga ursäkt för mitt beteende. Jag har insett att det var fel att skämta så här dumt. Det var inte mitt uppsåt att kroppshåna, såra eller vara respektlös mot någon.

  I ett Facebookinlägg menar hon att det var att kvinnan hade telefonen uppe som var det som fick henne att ta bilderna. Varför hon då skulle skriva "kärlekshandtag" på bilden har hon inte kunnat förklara.