Tvååringen fick syn på prinsessan från hennes bok. Foto: ImgurTvååringen fick syn på prinsessan från hennes bok. Foto: Imgur
Tvååringen fick syn på prinsessan från hennes bok. Foto: Imgur
Foto: ImgurFoto: Imgur
 Foto: Imgur

Brudparet får oväntad uppmärksamhet när 2–åringen upptäcker sin idol

Publicerad

Den lilla flickan höll i sin favoritbok med en prinsessa på omslaget. 

Då stod plötsligt sagoprinsessans dubbelgångare framför henne.

Scott Robertson, från USA, och hans fru Shandace gifte sig i februari, skriver Huffington Post. Efter vigseln var det dags för fotografering ute på gatorna i Seattle. Då fick paret plötsligt besök av ett oväntat fan. 

– En liten flicka som gick förbi trodde att min fru var prinsessan i hennes favoritbok som hon höll i handen, säger Scott. 

När den lilla tjejen, två år gammal, upptäckte bruden var hennes dag gjord. 

– Hon sa nästan ingenting. Hon log bara hela tiden, men jag såg verkligen att hennes lycka var total, säger Shandace Robertson om mötet. 

Den lilla tjejen tror knappt vad hon ser

Foto: Imgur

Det är ju prinsessan från boken!

Foto: Imgur

"Du är min idol"

Foto: Imgur

Hon får en blomma från brudbuketten

Foto: Imgur

Tänk att få en blomma från en livs levande sagoprinsessa!

Foto: Imgur
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag