Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

9 tecken på att du inte bara är kär utan älskar din partner

Det är en fantastisk känsla att älska någon, men ibland kan det vara svårt att veta om man bara tycker om någon väldigt mycket – eller om du faktiskt älskar den du är ihop med.

Men efter att ha läst den här listan behöver du inte tvivla längre, för vi hjälper dig reda ut hur du verkligen känner.

 1. 9. Du kan inte ens föreställa dig att vara med någon annan

  via GIPHY

  Själva tanken på det gör dig bara helt förvirrad – för ingen skulle kunna mäta sig med din kärlek.
 2. 8. Du engagerar dig i hens intressen

  via GIPHY

  Det är inget problem för dig att hänga med på en spelning du inte skulle gått på i vanliga fall och du har inga problem med att köra ett 12-timmars maraton av en tv-serie som egentligen inte är din favorit.

  Du vill ju att din livspartner ska må bra och det viktigaste är ändå att ni tillbringar tiden ihop och då spelar det egentligen ingen roll vad ni gör.

  I tillägg så lär ju din partner göra det samma för dig <3
 3. 7. Du bryr dig om din partners vänner

  via GIPHY

  Du har inte bara hälsat på din partners kompisar i förbifarten, men du har bestämt dig för att lära känna de på riktigt – och du är nyfiken på vad som händer i deras liv.

  Du förstår att de är viktiga människor i din partners liv och att du förmodligen kommer ha mycket att göra med dem i framtiden.
 4. 6. Du brukar dagdrömma om er framtid

  via GIPHY

  Ett mysigt hus på landet eller en roadtrip genom USA för att besöka alla spökhus  – du planerar ständigt hur eran framtid ska se ut, och din snygging är alltid inkluderad.
 5. 5. Du känner att du skulle göra allt för din partner

  via GIPHY

  När du älskar någon så ökar din empatikänsla mot den personen, vilket gör att hens smärta kommer kännas som din egen. Och för att du inte vill att din baby ska må dåligt, så gör du allt för att förhindra att det kommer hända. Det gör det lättare att kompromissa, vilket självklart gör att er relation blir smidigare.
 6. 4. Du tycker hen är perfekt

  via GIPHY

  Ett kännetecken på riktigt kärlek är att du inte längre bryr dig om eventuelle "småfel" personen skulle ha – och även om alla kan ha beteenden som man stör sig på, så spelar det ingen roll.
  För du känner i ditt hjärta att eventuella brister är det som gör din baby unik.
 7. 3. Du tänker på hen heeeeela tiden

  via GIPHY

  Det händer även när du verkligen tycker om någon, men nu har tankarna förändrats. Nu undrar du konstant vad hen gör och du varje gång du funderar på framtiden så ser du framför dig alla äventyr ni kommer få uppleva ihop.
 8. 2. Din älskling är en del av din familj

  via GIPHY

  Självklart ska din baby med på släktträffen eller din kusins dotters födelsesdagskalas.
 9. 1. Du har slutat bry dig om ditt ex

  via GIPHY

  Du har kanske inte märkt det, men du kollar inte längre på ditt ex:s snapchat-stories eller Instagram. Det spelar verkligen ingen roll vad hen håller på med, eller vem ditt ex träffar – allt som betyder något är att du har träffat den rätta.