Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

8-åringen tog en löprunda efter att ha blivit kallad för "tjock" – och avslutade den på det mest perfekta sättet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

- Vill hon ut och springa så ska hon göra det för att hon vill vara hälsosam och inte för att andra personer har haft en åsikt om hennes kropp, säger hennes kusin.

Briseyda Ponce, 17, från Texas i USA, bor för närvarande med sin åttaåriga kusin Allysson Baires.

Briseyda brukar vanligtvis gå ut och ta en löprunda varje dag, men för några dagar sedan frågade Allysson om hon kunde få följa med henne, skriver Buzzfeed.


Under löprundan berättade Allysson att anledningen var för att några barn på skolan hade kallat henne för tjock, inklusive Hector – killen hon var kär i.

– Jag förklarade för henne att skönhet inte bara handlar om det fysiska, vill hon ut och springa så ska hon göra det för att hon vill vara hälsosam och inte för att andra personer har haft en åsikt om hennes kropp, säger Briseyda.


De sprang på men efter en stund blev Allysson trött och gjorde det många önskar att göra under en löprunda – hon tog upp en kaka som hon började mumsa på.

– Jag vände mig om för att titta till henne och så såg jag att hon mumsade på en kaka och kunde inte sluta skratta.


De beslöt sig för att sluta springa och på tillbakavägen pratade de om hur viktigt det var att Allysson förstod hur vacker hon var.

Briseyda tyckte att själva grejen var så gullig och rolig att hon delade med sig av den på Twitter och responsen var överväldigande.


Många uppmanade Allysson att inte låta mobbarna göra henne ledsen och sa också att det inte var värt att lägga någon tid alls på Hector.

– Allysson skakade av sig allt negativt, hon är en smart tjej, sa Briseyda.